AirPods Pro 討論區 (16) 降噪已死,有事燒紙

1001 回覆
2 Like 13 Dislike
即係個anc會變番初初咁勁?
Omg 🌝
老閪都唔好裝
有得揀咩😂😂😂
啱啱去咗apple store換咗個全新嘅airpod pro
而家firmware版本係2D27
有咩方法阻止更新?
係咪確保用個時同時冇wifi連接就ok?
你咩事要換?
佢之前個更換回收plan
Spinfit都係膠 我覺得有油一樣易跣出嚟
想試comply
有,買個山寨盒叉電,佢就update 唔到
又開始虧
有無人試過當apple music load唔哂首歌
插插下隻airpods pro 就出幾秒爆裂聲
之後就自動飛左去下一首
有wor, 一次,係咪可以去換了
有無人試左?係咪可以自己set noise cancellation level?
tone唔知係指咩
我早兩個月先換過
不過之前係真係個anc本身有問題
搭車聽歌會因個震動個mic而有噠噠聲
宜家係因為個apple music app
唉 想好好地聽歌姐
如果最高降噪係指依家既lv真係不了
試過唔知佢做乜 9
我係試過有時唔知做乜會彈 App
最多係聽住歌影相嗰陣彈 App,save 唔到相

然後會停咗歌,斷咗藍芽,單邊會無啦啦變通透
隔幾秒變返降噪
我都試過,越用越多奇怪嘢又nerf anc,用到心灰已經想換
冇乜事都係留返嚟傾電話/zoom 算
但我對 XM4 未有貨仲要用佢聽住歌先
新 firmware 啲 ANC 真係越嚟越差
呢兩年冇曬初初出嗰種好明顯嘅感覺
之前我係用緊第一批airpod pro
換左對新既之後覺得好返好多喎
之前真係戴完d車聲特別嘈,又隔唔到音
有冇人試過,個airpods pro 放番住盒閂好蓋,但拎電話用解鎖果陣,個畫面上面彈出個airpods pro 已連接句野出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞