AirPods Pro 討論區 (16) 降噪已死,有事燒紙

1001 回覆
2 Like 13 Dislike
當然
之前book咗放工時間去換,頭尾都等咗成大半個鐘
呢個係anc 既問題, 人耳會慣左anc 個頻率, 搞到用得耐好似廢左咁, 隻隻anc 都會
我有另一隻sony headphone
冇呢個問題
我用咁耐Sony wfxm3都唔覺得廢係佢更新完廢咗就有
跌左個充電盒,淘寶個d a貨掂唔掂
有買care 係咪直接入去話我想俾錢換過個新嘅就得?

定都要搵個藉口話佢壞?

同埋咁樣係淨換耳機定換埋個盒?
全部野有晒價錢,想換乜都得,只要你肯比錢,唔駛藉口
不過只得二次機會
咁229係換全個定耳機同盒當2樣計?
最近想買個無線耳機
airpods pro值唔值得入手?
有多過兩個apple device 必買

如果只得iphone可以考慮買/唔買都得
每年兩次機會
跌撚咗pro
得返個盒
去apple問原來配兩隻同買全新都係差幾百
睇完上面巴打講最快下年先出3
本身有ipad aw
AirPod 真係好方便
個心態唔想買俾買重複嘅嘢
寧願買第2隻牌子
入咗隻sony xm4
之後隻airpod 會放喺屋企用
買住其他牌子平平地頂住先 我跌左個盒, 買個個新好貴 等新先買
Beats Studio Buds – 真無線消噪耳機 – 黑色

https://store.apple.com/hk-zh/xc/product/MJ4X3PA/A
今朝收到
一戴上耳仔已經想即刻掟撚咗隻Airpods落垃圾桶
隨咗舒適度冇Airpods Pro咁好其他都好撚過佢
出門口連閂鐵閘嘅聲都同我消埋
個世界終於叫靜返啲
第一次用完Apple嘅嘢用到要換想燒撚咗佢

]
Ios 用xm4出到ldac?
雙機撚
iPhone + Pixel
圖喺Pixel cap出嚟
唔該晒
如果手機雙修係咪Beats Studio Buds好過AirPods Pro?
呢幾日左耳有啲好細嘅烏烏聲,係咪就係有問題嗰批?
睇你平時用邊邊多,唔係用iPhone多嘅真係咪買Airpods Pro
我反而係用一陣 右耳好易跌出黎
用中膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞