AirPods Pro 討論區 (16) 降噪已死,有事燒紙

1001 回覆
2 Like 13 Dislike
係iOS 14問題
我換左兩星期,都係咁,係黨鐵成日斷
到底係有問題定正常?
我屌你老母 開住降噪搭車都聽到隔離啲人傾計聲搞到有時都分唔清有冇開左
近排搭巴士收工經過中環到上環電車路附近
試過一兩次完全冇聲差唔多幾分鐘 但首歌一路播緊 有冇人一樣情況
唔係坐巴士 坐黨鐵 行行下都試過
之前有巴打都係咁去左搵藍精靈有得換過
但我懶仲未去睇
睇到上面有人話換完覺得差左
我係上年年尾先買 係咪都屬於有問題個批?
2020年 10月前個批先係有問題
我中左個批 諗住用多排先去換
你上年年尾買就應該未必係
12月係apple買呀 咁應該唔係個批 但係都有呢個問題既
btw降噪真係好廢 以前用jabra隔得仲好過佢
有無人set極都set唔到double tab airpods pro轉去off mode? 淨係可以noise cancellation 去transparency, 係Bluetooth 度tick返可以double tab轉off岀到去又自動untick返
AirPods 2/AirPods Pro Update

3A283 > 3E751

估計係Fix連線過於穩定及電量太慳電等問題
我換過兩次咁喺咁
你留意下會唔會同我一樣,連左之後入盒再攞出黎當我係新耳機要重新pair,我14.5係咁,之後搵未更新的ipad pair過,初初都一樣,夜D再試下突然又正常曬,感覺係個apple id根本冇記住隻airpod咁
咁部iphone又未試過當新airpods去pair過, 我試過forget device再pair過都有同樣問題
我都有呢個問題
我都有呢個問題 仲以為係隻Airpods問題 拎咗去換 結果換完返嚟都係有事 而且問題仲多過換走咗嗰隻 早知唔換
我都覺食電咗
up左 ios detect 到airpod 但用唔到
點解我更新唔到airpod pro
1.確定 AirPods 是否有無連上 iPhone
2.將 AirPods 左右耳放入充電盒內
3.替 AirPods 進行充電(插電源線或放上無線充電)
原來唔止我一個有問題
諗住去叫天才睇睇佢
Solved , thx ching
依家iPhone切換到iPad睇YouTube有幾秒delay
有無巴打知而家邊度買airpods pro最好? 老母節送
士多
豐澤
衛訊

假貨勁多,唔好上網亂買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞