AirPods Pro 討論區 (16) 降噪已死,有事燒紙

1001 回覆
2 Like 13 Dislike
試過
Sometimes, especially in the MTR
想問下大家既AirPods Pro 經過某些地鐵站有無干擾? 例如香港站
大電視個位係任何牌子藍牙耳機都會干擾
最近有優惠,大家有無搵人夾嚟買
有冇巴打用緊comply 果類既耳綿 想問下你地會唔會定期清潔下 我用左幾日見到好污糟 忍唔住去洗

舊黑色耳綿 油耳用完 好撚污糟 輕輕刮下 都有啲黃色野係度
係唔係冇得搞? 油耳 用完 望落去好想嘔
你約天材吧同佢講壞通常都換到
耳棉係消耗品冇得洗返轉頭
啲耳油對有機物料係腐蝕性
Comply 冇得洗,不過有隻Dekoni耳棉有得用水同梘液洗,我依家都用緊,洗過一次,不過一邊耳棉冇左彈性,可能太多梘液個人覺得dekoni正過comply,不過有啲貴,都成兩舊水一pack
我apple care 11月到期,都想臨尾換返對新
用左就兩年,呢排開始達達聲同降噪太差,岩岩去apple store 換左對新,佢測試完,個result真係話壞晒

原來真係好大分別,一入耳有返耳壓既感覺,同真係靜左好多

對airpod 已經係最新fw,所以係硬件問題

有降噪問題真係建議去試下換對新
用多排就變返一樣
係,過一排又廢返
油耳真係好撚慘 而家有啲後悔買pro
我用緊可以洗果隻 但洗完都覺得好撚污糟
點解可以咁撚廢,戴住口罩用airpods講野,對方成日話好嘈,聽唔到我講野咁,係巴士度又唔想大聲講
依家邊度買airpods pro平啲想用消費卷
請問係咪代表3E751唔係最update版本?
如果係嘅話可以點update佢?
airpods pro個充電盒d電去得好撚快
去比天才check pass左個test就唔撚換得
屌你 spec話24個鐘實際10個鐘都唔知有冇
price.com 1588$
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞