[最後倒數] Cyberpunk 2077 集中討論區 #CyberNight

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
我walk in買 不過觀塘就難講d
我覺得 odyssey 城 d 建築好重覆 得兩種款然後度度一樣
維京建築反而立體啲 多啲嘢發掘
睇啲game 評,話好多重複野
等隻game 出左玩一排睇下2080s 2k RT 頂唔頂到先再諗換唔換卡
冷靜啲先巴打,好多game都有重複野
優質作品對馬戰鬼都唔例外,要等我地親自玩過先知咩料
實體468,但2000fun訂有優惠
好似訂咗抵玩啲
啱啊,唔好亂咁聽完人講就自己嚇自己之前夠有人話唔可以亂殺路人,結果咪又係可以屠城
啱啱係gog 買左, 佢再delay 我就去買隻Ghostrunner 頂住引先
我都想買gog實體,但又想steam
我買gog digital 版ja... steam 等佢sales 先補返未遅
delay左3次, 呃鳩左我地3次
搵肥佬cut佢30%都好
link?
會唔會最後一刻delay
你話冇碟流出就驚姐
而家老閪都出有咩先再後補啦
本身都想gog
屌你實牙實齒都反口
即刻係steam買 抵你比肥佬咬走30去
Gog有實體野送
好似有窒機?
同埋有人bug升咗天
估唔到搞咗咁耐都係有呢啲小問題
好正常啫冇可能所有嘢都唔重複
個架構合理就冇問題
1900 GOG 開始 preload
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞