[最後倒數] Cyberpunk 2077 集中討論區 #CyberNight

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
講撚到明 最後倒數,都仲要衝入嚟做弱智仔問埋無人答到既問題

弱智唔識睇字就去讀弱能學校先啦dllm
用2060 玩1080p 唔知玩唔玩得順...搞唔掂就要換卡換火牛
要月尾先有錢換3060ti
而家用1060玩住先

btw 樓主換邊隻牌子? 考慮緊技姦同msi
有冇link睇呀?
定係巴打你自己嘅感想咋?
技姦即刻跛
買左 ?
係 尋日買
咁唔比有人睇左leak? 問就要屌?咁仲叫咩集中討論區呀,問埋d傻9野口開唔開ray tracing 就得。正on9垃圾post啦屌。
屌你老母啦,你問左d咩用腦呀?我呢條問題有睇過leak嘅人可能知呢你死on9, 問埋d 咩pc 定ps4玩先係連登level? 死on9,集中討論區wo, 問深d野,你地唔撚知就屌9人。on9仔 咪撚開po 啦,我屌撚你老母臭閪
咁點解唔直接去Reddit問
明知連登仔最鍾意屌人
雖然你問嘢係無錯,但洗唔洗咁嬲呀,好似啲輕度弱智仔咁,郁啲就嬲到打爆塊鏡嗰啲。
早知d垃圾樓主開埋d垃圾po咩都唔撚知唔撚比問我就唔會起度問啦。叫人去第個forum問笑死咩,唔問羅屌
你起個集中討論區問樣野,比人屌9你,唔嬲就on9啦。香港人奴性重定點,比人屌都要硬食咩
呢堆係連登定律

好快就有「覺唔覺得cyberpunk2077吹大左?」
上連登,勿認真,控制吓自己情緒啦,有乜好嬲。
我係對d無啦啦屌9人嘅連登仔惡d姐,語氣重左疏
Ching check左IQ未?
咁你識唔撚識答我條問題?同你覺得我起集中討論區問有咩問題?定你覺得連登一定冇人識答所以屌我問?
得張580希望行得順
Review 7號先出wo ching
人生第一部光污染 is ready
問左幾間都話唔收訂,會唔會好大機會偷跑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞