[最後倒數] Cyberpunk 2077 集中討論區 #CyberNight

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
仲用緊1080 唔知1080p開唔開到高效60fps
睇下#2
5700xt係for你1440p Ultra㗎
睇返官方參考setting 如果開埋RT應該要3080或以上
ps5 玩ps4版唔知好唔好得過1080
得幾年前嘅rx480
諗住低配玩graphics教哂low
但求順暢
GOG 100% of your money will go to the CD PROJEKT Group (on Steam, they have to pay a 30% cut)
2000fun訂左實體應該都係星期四先有得拎
唔知佢優化得好唔好
呢排無聊玩緊剌客 1080p高效已經鎖唔到全程60fps
有d場景會drop到50幾40
咁係因為ubi姐
same here
i7-6700k 唔知頂唔頂到
巴打你用緊邊粒cpu?
i7 7700k+gtx1080
用左好耐下 最近d game開始唔夠力
緊係一開波買GOG,過多一兩年Steam特價再買多次補返個Library
6700k,970,1600x900
官方話1060可以1080p開高而1060同970都係差~10%,我1080p都冇970應該預期可以開到中到高
有無人一樣係Playasia 訂左驚知唔知幾時有得攞

利申 第一次訂驚
又就黎爆post
9號晏就有啦
睇你好唔好彩
數位版係10號0000就有得玩,但係Day 1 patch 要朝早8點先開放
我都訂實體版,所以我會preload左落Ps4/ pc 先,然後拎到碟就直接update 埋個patch先玩
我買Steam版
等特價再買 gog版比佢賺
佢話部分門市9號 希望我果間有
PC實體都有download code

係twiiter見到呢張圖
0000應該係console先係 PC係朝早8點定唔知9點
第一人稱玩近戰係咁,冇辦法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞