[最後倒數] Cyberpunk 2077 集中討論區 #CyberNight

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
危危地
保持距離先
廷期未
等緊玩
ching平時唔打機?
上reddit見啲人講好多bug下
預咗 Witcher 3啱啱出嗰陣都好多
一樣都係打開PC game多
只不過一直以為SSD玩單人game嘅話只係會load過場快啲
Load快啲已經夠理由啦
RDR2 GTAV唔用SSD load 10世
GTA5 ONLINE 用左都係LOAD 十世
而家好多game除左過場會load
你玩緊果陣都會background load野
咁唔夠快就會見到場景少左d野再慢慢出現
而且會lag
清咗ssd依家有130gb希望夠用
諗緊買唔買多張ssd玩2077真係一闊三大,已經為咗佢換咗好多野啦
仲有四日可以Delay
野生墨巴
就岀有d唔慣
要月尾先有鬆動錢換3060ti

而家唯有用住1060先
其實我覺得個patch 應該唔會有咁大,始終都只係code又唔係加咩content
有幾多人為左Cyberpunk 換卡

上年砌機就係為左呢隻game
宜家換左3060ti
但佢2020年重要買2手 1050ti
隻game有dlss

唔開rt中效應該都有60fps掛

XBOX 玩家於 12 月 4 日午夜就能開始預載

CDPR 官方的 GOG 平台於 12 月 7 日晚間 7 點開始預載

Steam 與 EPIC 玩家為 12 月 8 日午夜開始預載

Playstation 玩家將於發售前 48 小時,12 月 8 日午夜開始預載
ching張3060ti邊到買
期待實體偷跑
console將於12月10日午夜正式開放,PC 則是12月10日早上 8 點開始
黃金X田
7月尾嗰陣為咗9月17玩,砌咗部新機用2080SUPER,點知延到11月,再延到12月10。前幾日就換埋3080,冒求要玩到4K RT Ultra。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞