[最後倒數] Cyberpunk 2077 集中討論區 #CyberNight

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
普通版都一樣啦
屌唔屌到女同storyline 冇關嫁wo ching, romance option
準備好買實體普通版了
唔識還唔識,無睇leak 還無睇leak,你唔四重加密問leak野,俾人屌好正常喎
建議巴打去建興大廈快少少
問屌女都咁激動一定好緊火
果然連登咩post都有罵戰
我問緊game mechanic都要加?你睇左唔會知劇情wo, 點解要加
本身就屌女,而家就比低等連登仔屌,唔識答都要衝出黎應,唔火就鬼
呢d咪我想要嘅答案羅ching, 多謝解答
但都係啦,我問lifepath 邊條屌唔到judy姐,又唔係問屌完佢or唔屌佢 個劇情會點,唔洗咁驚劇透bo ching
唔好嘈喇唉 我諗而到個個巴打都谷住谷住等10號 劇情相關既野冇人答到你的 我相信巴打你去reddit到問會更大機會有人答到你
我對我問leak野冇加密講聲sorry
跟風狗
感謝推post
睇嚟10號前仲會爆多個post
邊度買最平
有影響又點,我都話我只care 屌完judy 之後點,我問緊係咪有lifepath 會屌唔到佢。 yes no question. 你知嘅話答yes / no就完嫁啦。我又唔會再問點解/之後會點。 定你真係唔識字屌。好聲好氣唔撚得嘅
打錯, 唔care 屌完judy會點
你都幾積極
無人Care 你care 唔care,一早就講左任何同主線有關既野都要四重加密,唔跟規矩係你,唔識睇字又係你喎

“我只care” 真係難聽過粗口,成個廢老廢中咁覺得人地錯曬,自己有得益就無錯
通常咁高期望都係伏game
你唔care 唔代表其他人唔care
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞