[最後倒數] Cyberpunk 2077 集中討論區 #CyberNight

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
問題你就問左,咁有人答左你未?🥺
講真隻GAME 唔開光追嘥哂, 一定最少3080以上啦
case 都唔同, O11D XL 兩個exhuast 一個intake係最好
有都唔出奇
冇,不過有好多好似你咁嘅on9仔唔識但又應我好撚搞笑
片入面嗰個箱根本垃圾黎⋯⋯無可比性
應該玩電腦版定ps4版好 未買到ps5 但電腦冇得賣二手
Cyberpunk 有排你玩啦仲諗賣二手
算啦,有乜好嘈。
我無睇過leak,我估三條lifepath對主要劇情影響不大,NightCity Wire有講過lifepath主要影響任務過程同選擇。
我都覺得你問埋d戇鳩問題好搞笑🤣😂
下星期開始成個月唔洗出街了
PC邊個平台買最好?
你連我上面個3條都唔識答我唔怪你證明你水平仲低等過一般連登仔
Cyberpunk唔需要開平台就可以開game,所以邊個平台都方便,睇你想要啲咩bonus嘢。我本人買GOG,全部錢比哂CDPR袋,Epic Store大陸嘢不了。
你上utube都一樣,倒如“銀手在結局可以不用死的方法"etc.
所以請左4日大假全力爆機先返工
4日唔會上social media
4日就想爆機 不食不眠都唔掂

買埋電競椅肯Delay未
支持,班人連問下都屌
比多30%開發商賺得唔得
小心條脊椎.....
受小弟一拜
準備買實體,想要布章
買邊隻可以比多
Cd projekt 都支持得過既
咁唔比有人睇左leak? 問就要屌?咁仲叫咩集中討論區呀,問埋d傻9野口開唔開ray tracing 就得。正on9垃圾post啦屌。[/quote]
咁你明知自己問緊leak 就四重加密先問啦On9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞