[最後倒數] Cyberpunk 2077 集中討論區 #CyberNight

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
條街好少人
唔怪得一個patch成44GB
呢幾日做乜多左咁多智障
除左個自私弱智劇透撚
果個4個碌又入返黎博屌
今日又多左個Mark my word
邊屌邊玩系列
Delay咁多次
原來壓碟個時都未準備好
真係唔知佢3個星期patch到幾多野
我諗應該可以 要係遊戲嗰度㩒 新增一個非steam遊戲到我的收藏庫 不過都要download 咗先
等今晚gog巴打包膠係咪真係70GB
如果係既話day1 會70GB+44GB
好抆水
定啦屌,實好玩
大拿拿成110GB , 實好玩

無事既
個44gb patch照計應該有d會replace左舊既file掛
應該唔係就咁加上去
淨係揸熱溶刀做幽影行者得唔得?
仲有3日,有無人可以賤一巴掌比我?
我係唔係發緊夢
amazon black friday 又唔買ssd
Btw
44gb應該係console壓左碟先係姐
Download版有可能唔洗
一download就係day one patch掛
即使講中左都只係你買大細負碌撞中
你個邏輯思維都係一樣咁on9唔成立
等同啲廢老係百家樂檯鳩up黎緊會連開十鋪莊因為上次都試過係咁
總有機率會發生架
屌,我唔知你係跟風玩cyberpunk定點啦,本身玩得呢隻驚就真係對cdpr有信心,佢隻witcher已經係證明。40幾gb個個係day 0 patch好似,day 1仲有個. 成日見d glitch就講埋d 野,有玩過16個鐘嘅玩家講左night city嘅open world屌打晒gta , 人中個城
仲有3日!!!!
THIS IS NOT DREAM!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞