[最後倒數] Cyberpunk 2077 集中討論區 #CyberNight

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
Lm
呢個係媒體版
主機版12點開波不過應該未有day one patch
好似係朝早8點先出day one patch
You don’t believe in no fate
Everyday diggin a grave
Step in the pit with the snakes
City of dreams, City of gangs

其實咁先好 邊玩邊了解遊戲世界觀 故事 人設
睇下啲支線有幾吸引
唔好學埋ubi 啲on9 side quest咁重覆又重覆就得
雖然未玩過Witcher
不過Witcher 有咁多好評
應該有信心保證既
咁你放心得啦
Witcher 3啲支線好高質
支線都有唔同分支結局
有啲對主線有影響添
縮水2077

咁隨時玩幾年都得啦
唔洗玩其他game了
Witcher支線,你以為搵路去執把武器既支線,劇情都可以豐富過ubi 驚既主線
主機贏8個鐘

透咩講下 咩都唔講唔敢㩒
對比成品同之前2018年最長、第一條gameplay,劇情、對白選擇少咗、修改咗
通頂 VS 早起打全日
唉訂左碟都唔知幾時拎
你放工先買可能炒到天價
所以買download 好過你到時先買, 仲要怕食炒又無貨, 遲玩又一街 leaking
訂乜鬼 數位版搞店啦
唔係點解EA d game 要整咁多防盜 垃圾就係垃圾,鎖住都無人玩

D game 廠普遍都唔知道玩家想要啲乜嘢,永遠淨係整靚個畫面,遊戲性低,持續性更低,ub d game 直頭笑話,換過model 當新game, 唔夠四個月已經差唔多六折,當玩家食得咁多屎,只會對cd projekt red期望同希望越來越高 咁人哋真係整得好吖嘛
重有
D任務黎黎去去都係果幾味
奇洛李維斯 得幾秒出場
Cdpr不嬲係咁
佢直頭幫老翻做埋更新
依家第一次玩緊witcher3等2077出 玩到唔想訓覺
Amazon 做緊特價,要買快手
samsung 三星 970 evo
電腦係i9-9900k加2080, 調低特效應該玩到4k? 因為個mon49吋,唔開4k唔掂
49吋mon都有就買埋張3080啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞