[最後倒數] Cyberpunk 2077 集中討論區 #CyberNight

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
連燈
忍手等實測review先買

Lou2 都係咁 好彩無買
有冇人訂左 Cyberpunk 2077 Collector's Edition
是但啦 3百幾蚊 伏唔起嗎
咁你講多左之後劇情/人地care 想知關我撚事咩, 又唔係我問,我要嘅答案yes no 就得
首先,你個問題全世界得cdpr 先知,而且就算有外人知,係全世界未發售既情況下,都會係劇透

第二,都係一樣,你唔Care 唔代表人地唔care,而你呢個態度只顯得你係個弱智自私精

的確你無畫公仔畫出腸咁問,但你個問題正正就係同主線有關,唔係一句yes no 就唔會劇透
成個post得番你會理條on9,block左佢咪得
無聊得濟,撚下狗又幾好玩
第一我問嘅問題唔係得cdpr知, 有大把人而家已經玩緊隻驚,唔掛除連登有人睇左leak, 我先問。

第2, 冇人鍾意劇透,我都唔鍾意,但我問嘅野同劇透冇關,都唔知你jm9. 我夠知有影響主線啦,我而家又唔係問點影響,好明顯你理解能力係咪有問題。根本答yes no就完,你係唔想認自己扑5刀先起度死都要話會劇透姐。
算啦巴打,btw我都唔明點解問野都要四重加密,答你果個要就加密就合理姐
屌係老母啦,討論區唔比問野汁7左佢啦。有種就有point咁回我,又冇人答到我問錯咩,唔識答就屌正低等連登仔
屌你真係盲架喎,都話全部leak 都係prologue 個幾十分鐘,又點會有人知?就算有人知,都係一樣要加密

你閲讀理解零分?3個Lifepath 我當真係有一個lifepath 無得同Judy 扑野,咁我答你yes 既話,我就真係唔信你唔會追問係邊個囉,而本身lifepath 就係主線要素,咁都係歸落劇透個層面喎

5你老母啦,5p仔
咪臭閪問野都加密,佢地都on撚9嘅。唔識答就唔比人問笑死人咩,又死兜爛兜會劇透,自己唔笑先好野
你就收收皮先啦,係咪又要loop cyberpunk 2077有4個碌所以唔夠cyberpunk?
邊條path有得屌女都唔算劇透?
條友諗咩?
屌你老母你真係盲嫁wo,你其實知唔知已經有人有驚玩緊?prologue你老母咩。

你唔信我唔會追問,你都幾好笑wo ching. 拎d 假設野黎做論點咁撚搞笑嘅你你中文老師咁教你嫁咩,係咪要retake? 我夠唔撚信我問條yes no question出黎都有人唔識答啦

扑5刀就5p仔
FPS>畫質>RT
好似係
透左d咩,同問有冇得殺npc一樣,殺左影響劇情,咁條友咁守規矩加密,你禁左入去睇就自己賤啦怪誰
成個月前講過2句2077唔好你都記得,巴打你唔好咁癲啦
同埋宜家講緊劇透要加密wo,關我之前回覆咩事呀
以前冇錢果陣會
而家出黎做野冇錢買寧願唔玩
佢真毒撚係記仇d現實世界唔出聲,起lihkg要威下,咪由佢
買唔到3070
Yes no question? 你係問有無(in which 的確係yes no) 邊條lifepath (呢個好明顯有answer targeting 啦)

你無睇過leak 又知唔係prologue ? 我就睇過啦,而內容都仲係prologue 囉,而因為無人Stream 既關係,更加除左偷跑啲人之外,就唔會有其他人知你個問題個答案囉

你明唔明咩叫5p 呀小朋友
因為block 左你,check返咪知囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞