Football Manager 2021 討論區 (2)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
FM mobile 有嘢想問
每季剩低嘅budget/ wage budget會唔會累加到下一季?
Recommend role跟唔跟好,定自己睇球員能力分配?
唔識玩就賴隻game 整定
我隊曼場場贏咁滯 下次試下一㩒play match 開波即刻換走最前3個 換多3隻後防入嚟 打640睇下贏唔贏先
上集明明玩摩洛哥又係幾乎全幼幼冇load save同一個陣都可以癲到第三同四季攞歐聯,但今集真係難咗好多。我諗mentality嗰part好重要,隊嘢就算幾勁都好用attacking嘅話後防勁易自爆

同埋唔知係咪因為正選十一人平均得廿二歲嘅關係,係真係會易啲失on9波

利申 有set高防線同越位陷阱,唔知關唔關事
講咁多咩戰術咩戰術都係廢話
你第一句「買晒成隊幼幼返嚟都可以輸on9波」個logic完全係錯
你話你係買晒成隊球星就話姐
現實豪門都會輸On9波啦
後生仔無咁好經驗咪易失on9波囉呢樣嘢現實都係啦
阿積士青春風暴歐聯入四強夠晒勁,都要臨尾失球戇鳩波畀熱刺踢出局

你仲要high line + offside trap,經驗唔夠一定多失誤嫁喎.......
60蚊打發下時間我覺得可以

跟唔跟都得 睇你想點打。我自己就會睇能力 再去postion到睇埋球員踢波習慣再諗
me too, 所以78m賣咗俾鍠
我啱啱買咗,唔知係咪我第一次接觸FM,我覺得moblie版已經好好玩,不過暫時未摸熟隻game,好似唔知一開始應該點做
武女finishing 17咁比面
有無巴打借人果度出現問題?
我知佢限左7個22up 借去外國
但有時A得B唔得,係bug 定係我計錯數
一開始睇下自己隊波有咩人、set下training、練位、mentor、戰術陣容,之後咪scout下球員、入平貨、放人等等。

基本上transfer window開緊係最好玩,開左季就無咩野搞,都係不斷forward。

利申:只玩廢隊 玩勁隊會好快悶
我都中過
用左一季多啲
見球探比個pa唔高
身價又翻左差唔多兩倍
諗緊賣唔賣
利申:雲爺爺fans
點睇精華
其實隊嘅training AI 係咪會set 得好on9? 通常第二季唔知點解啲人55波全部俾人撞開哂,係咪因為少練體能?
比賽時右上角設定轉
Full match我又無咁既心機
睇長d都會既
我以為你話有得成場比賽淨睇一個球員
好似無
係咪佢auto幫你換左人?
賣主力
同D垃圾續高薪長約
辭職
羅馬第一季降班
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞