Football Manager 2021 討論區 (2)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
修改器嚟 覺得會用咪買 唔駛用就唔駛買
可以玩一陣睇下自己會唔會用 反正你買完又唔駛重開save先用到
welcome to fm
咁MM係幾勁下 咩都有啲
拒絕完係咁再用同一個價offer咗3次
Complacent應該用咩shout試左幾個都唔work
鍠起碼用同一個價問咗我abraham 10次先 我開3億直接收佢皮
我set咗拒絕所有報價
我用般尼矛夫
第一季第二場踢米堡
踢完之後load第二日一定卡撚住係到
兩個save都係
咩事?

開新save都kick住係依到
中場我放4個人平排 兩邊係Defensive Wings set Support
人數上中場係夠 只係防守既時候自己中場同前鋒中間會有一片空檔
而我會push 前面3前鋒做逼
進攻上我基本唔用中間 由龍門出波開始就一直拉邊
最大問題係失波所有Highlight 都係翼同左右中堅之間個位 話入就入
cancel唔到 禁咩制都無用
要重開 但無SAVE

屌 依家玩到第10場 又係同一情況 踢完場波 load第二日就freeze
留名
開mobile玩
2022世界盃都係英撚冠軍
英撚-法國-格仔-比利時 頭四
英撚仲要442
想問有人嘈要走係咪雪鳩佢一排就冇事?
想請問mobile 嘅改game data 同sugar daddy in app purchase 各幾錢?
試下同佢傾計先
雪未必有用
如果你用一個mezzala
咁你可以考慮同一邊嘅後衛改成inverted wingback
去增加中路防守人數
進攻中突然失去球權嘅時候
呢隻wingback好大機會未離開build up個陣嘅位置
會好似防中咁出現
不過咁講
如果你球員係唔適合戰術嘅
點改都會出事
雪通常係再搞彎啲件事
除非你真係唔想要佢 唔係嘅我通常都當冇事 繼續出佢 通常都過排就話再冇concern
角球應該點set玩左大半季都係入過幾球
角球真係多到傻,下下傳中射門都鳩省對方
官網又唔講...
但攻唔入好似無用咁
想問下mobile係咪真係咁差? 因為屋企冇電腦得部電話
界外球set手榴彈都無用,龍門出嚟接哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞