Football Manager 2021 討論區 (2)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
Mentor Determination 要高
隱藏屬性要好 (睇media description)
Mentee 會學埋mentor既trait,性格同determination 所以如果mentee determination 低過metor就會跟著跌

不過跟mentor通常都係會升得快好多 如果mentor determination 低mentor 2-3點都train得過既
喺咪仲要睇埋階級 上網睇好似都有影響
階級年齡應該係睇對mentor對mentee影響大唔大
一般對mentee影響寫著significant就岩
我塞哂一班進攻球員一grp,一班防守球員一grp
當左分組討論咁玩mentor算
有冇人知聖誕特價幾時開始
明知就快特價唔想而家買
正式版好似無左啦?
我個save尼馬第三季free agent
我開155k,週薪,佢最後揀135k去利
好過我save去阿仙奴踢歐霸
係,多數都拉空左閘等佢上之後佢妹下妹下轉返入中路,偶然都有三前場中路配合,或者大腳比華迪單刀

其實係點踢,摸唔清果陣佢地既節奏
我成日有個疑問,拉闊左個陣會唔會控唔到波?我左右中場有較stay wide
想開新save
英甲或者英乙起手
有冇咩注意
利由:年年都玩阿記,無教過細隊
人工
有咩特別?
乜唔係簽到約就得?
fm新手
想問DF 11個facepack成14GB咁大,裡面係咪乜icon都齊曬㗎??
Demo最多玩到邊
佢今年有冇改到逼搶問題
20成日2條友直線跑去逼keeper
你地第二季美斯通常去邊?
我個save岩岩過左9月,無人簽到佢
你窄陣形短傳屈晒成隊中前場入中路企到密質質
又要快節奏,班中場迫住要快速送個波上前場
但中路又無位交,結果就唯有踢俾對閘

你可以試下響呢幾方面落手改改佢
試下邊種模式踢出嚟會比較接近自己記憶中嘅4321
留喺巴塞
用緊4231
左右翼都強 打vertical tiki taka
個前峰好似擺設咁
用緊caputo
可以點搞?
呢集進攻真係多咗好多範數
第一個save開曼 mata pogba bruno係咁放啲斜直線 靚到

遲啲又開返個南北聯賽隊玩先
越闊越啱打傳控
如果你整體陣形窄,但左右中場個人stay wide
左右閘同左右中場又都係support型
可能會出現疊位情況
down左個facepack 但有冇人知點解控制國家隊果陣睇唔到D球員樣? 明明同一個人 控制球隊果陣就睇到
有冇人搵到意乙意丙波衫pack
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞