Football Manager 2021 討論區 (2)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
有無人教緊兩隊(即係兩個Manager)
我教緊AC Milan。而家開始第二季,開多左Manager教意乙Monza
唔知點解每次兩隊波如果同一日比賽,但前後腳(例一隊3點,一隊8點)
踢完第一場,到第二隊踢果陣會load唔到,要踢後果隊放一日假,過左果場時間完左場先正常番...係唔係中左bug...
我個save, 電腦嗰C.Wilson 係紐卡素33場入33球
依家第四季,13場16球

btw之前係咪有啲隨機青糞樣
player instruction 同player preferred move 邊個重要啲

如果我set隻翼做winger但個球員有cut inside會發生咩事
間中會內切
用busthenet嘅講法係"give him option"
想cut入去就cut 唔想cut入去就唔cut
同上年version 大唔大分別, 無咩更新我廢事買
隊波keep住贏波
但個人keep住6.1 6.2分
係咪佢唔適合個role所以發揮得唔好
數據如何
一樣有得down 不過其實望落都係假假地
哥林威爾遜直頭係FM舒利亞,而家幾集年年得佢係英超入到30+
*已經幾集
有冇勁右閘推介?
Lamptey同Aarons要成90M
想問下有冇方法可以吸引到其他老細投資老闆
我玩wigan,第一季升到上英冠,但剩係比1M我增兵,週薪預算連100K都冇,完全冇錢
順便問下有冇又平又好用球員又肯去呢啲唔出名嘅隊
好閘難求左右閘都好難搵

開save嗰陣tick咗呢個?
sor睇錯嘢自膠
冇減價
就係今年唔做減價
你放到?
我個球員唔肯走
Aarons頭兩年應該仲可以30m買到?
Corner near post半季已經入左十幾廿球,試過中堅corner頂入Hattrick
左閘grimaldo應該穩陣,有歐聯踢應該30m多d實簽到
我個save,祖記個後生lb都掛左牌,5m搞掂

右閘就堅投降,個個都開50m up
第二年好似仲有機
有無cap圖? 我想知其他球員點set
左閘mendes幾勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞