Football Manager 2021 討論區 (2)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
仲有點解踢左3季 d人仔都未有線。。。連橙線都無
我對cb memphis+cook踢左3季都無線 你玩9我?
Celtic E字頭果個好波,,,

但我自己買人好簡單,我會篩選走位同射術15以上,球探check完一次岩身價範圍既球員就落價
最後我買左Alfredo Morelos,意甲做ibra後備,連歐霸同意盃 28場入24球。
我第一季季尾已經三條線啦喎
fm20 正正常常 半季都最少一條橙啦
今季唔知搞乜
Alfredo Morelos concentration得7,composure得10
但,佢好合適打呢一集既fm,有幾球龍門/閘位係後場開個勁長既傳波...佢都走到個靚位射得入。

咁當然好多人選好過佢,但ac米蘭可以買到既人唔多
會唔會好熱,諗住係女友部機裝
我自己訓練個底Google下人地setting,之後自己再加加減減轉
fm世界雙槍前鋒有無用?
我知雙槍會食ca令到牌面能力低d,但用落會唔會更好用?
我覺得會
D死右腳係左邊射波成日怪怪地
真.香港聯賽就黎有得玩
其實點計,即係CA高唔代表一定好?
當ca一樣,雙槍/打到多個位置/死球勁 會令到個八角形細d
好唔好就睇你點睇
點樣升能力升快啲 啲新仔打一季先升得5-7點ca
個個都有裝睇ca pa?
開始想玩下幼幼 但冇裝舊野 睇能力值又好難記
睇 ca pa 其實等於出 cheat
一路都唔裝
頭兩三季肯定係果堆實名妖人,之後假人好易中大獎
假人玩到好冇癮
唔知幾時放database
就算我玩英超都想開著香港得閒就去香港搞training camp
Greenwood電腦用勁到on9
應該未來一兩個禮拜有
我出咗隻16歲防中,身價已經1000萬
有咩方法可以解決俾人一野解圍就單刀嘅情況
係咪兩個中堅一個stopper 一個cover 會好少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞