Football Manager 2021 討論區 (2)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
今集if既9成都爆落底線先cut in,仲要成日鳩射網側
肯cut in咪算係咁

早幾集散鳩人咋
適應性原來唔止影響新加盟果頭半季
呢集英超啲工作證
點解fm一直都唔加個功能可以同轉會目標講電話水佢加盟
買過包皮 唔識用
唔俾踢一隊但又俾踢u23係咩料
因為真實係唔俾私下接觸球員
Greenwood 好勁,第一季幫我入左33球
教隊獌,第一季負碌到爆,英超 踢到31場時 落後痢1分,跟住痢自己甩碌 比我追上
第一季拎埋歐聯,16強 拜淫,8強痢,4強 鏝 ,決賽 鈀,癡撚線
可以問佢經紀探路
犯法咖
乜唔係只係唔畀接觸家人?
現實成日睇球員訪問佢地都公開講係因為個教練打畀佢先加盟
阿記真係好難教 成堆中堅有d開機傷4個月唔註冊 留黎註冊其他球員 咁都成班球員路見不平成堆unhappy 士氣low玩政治波

空龍斜出 單刀唔入 空曬頭鎚解圍乜都有 電腦一腳就入罰球/ 燒味 真心火
要球會approval左先可以接觸球員
例子:vvd道歉事件
因為真個隊獌都好勁 不過係班球員on9冇腦 greenwood/福/馬/pogba
暫時打咗半季 榜首緊
你用咩陣
主場 4 2 3 1
作客 3 4 1 2
啲位置點排
我多數係
拿卡(PF/CF)
羊(IF) 奧燒(AP) 韋利安/Pepe(IW/W)
埃及仔/C8(MEZ) Party(BBM)
泰亞尼(FB) Gaberial(BPD) Luiz(BPD) Bellerin (FB)
Leno(SK)

打勁隊/作客上半版球隊唔用奧燒轉433打防反
4 2 3 1:-
拿卡 (DLF)
(IF) (AP)(IW)
(BWM D) (BWM S)
(FB) (CD)(CD) (FB)

3 4 1 2

(AF) (DLF)
(AP)
(WB) (BWM S) (BWM D) (WB)
(CD) (BPD) (CD)

其實主場真係OK 殺車殺熱殺鏝
但作客真係輸到冚家鏟 點SET都比人攻到仆街
射門唔夠10次
因為現實都勁到仆街
玩av都係靠佢同watkins 先識入波
點解可以咁撚on9 自己射失一球十二碼轉頭補時倒輸一球十二碼俾人絕殺
你地玩幼幼會唔會自己搞埋u18 21 訓練?
如果幫佢地全部set晒操體能得唔得
我第一季一個重點收購
馬體會隻Correa
然後4123同4231兩個都會用 視乎情況而定
個人認為4123穩陣啲
第一季都排到第三加拎歐霸
但係其實唔洗Correa 用Pepe都得 FM Pepe都okay

拿卡/奧巴(DLF)
奧巴/Nelson(IW) Correa/Pepe(IF)
Partey (BBM) C8(MEZ)
Elneny(DLP)
Tierney(FB) Gabriel/Mari(BPD) Holding/Saliba (BPD) Bellerin(FB)
Leno(SK)

個人認為FM changing room atmosphere同球員morale最重要
係咁讚啲球員training performance好咁樣
第一季季尾二月開始就一路食住個勢贏晒
作客利物浦捱打都可以靠反擊靠世界波贏3比1
試過一次杯賽對英甲隊,贏得一球屌佢地,之後走黎話unhappy之後唔係輸波都唔敢鬧了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞