Football Manager 2021 討論區 (2)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
最低排10幾轉左戰術而家第5
所以我已經放棄打翼
用4312連續2季入球過100
拜買我Abraham 淨係出20M
睇黎要養成唔可以只睇數值既習慣

開始要睇埋球員既數據
我一開季用米蘭用30m就買到羅馬隻calafioli mancini同Pellegrini
發現VAR出親都係撚玩家
入左波睇完話唔計
電腦禁區foul完無penalty

今集打唔到crossing 基本上完全靠打中路 + 遠射
我都覺var好撚on9
有錢又真係想簽嘅
搵 director of football 幫你傾
VAR 判Penalty 我係七成有三成冇
係咪都係要做吓selling club 先可以企穩陣腳
佢個var allowed goal唔會show出黎,只會下面會有行字。
便應該要整到var screen會顯示allowed or not allowed係畫面,會比較刺激啲
你你4312點set? 我用4231正正常常,但4123廢到仆街
Af Cf
Am
Mz Btb Mz/ btb bwm btb(對強隊)
Wb bpd cb wb
我咁set
今集好似少左d人係咪都叫加人工
驚佢亂開價
dof開咗價 對家 accept 咗
contract negotiation 你都可以自己 handle
到時再 reject 都未遲

呢啲 do not want to sell 嘅球員唔經 dof 嘅話好多時連傾都唔同你傾
係咁先有啲機用合理價錢買
同埋你 add transfer target 嗰時有得 set max offer 個 amount, 無野需要驚
今集就算搵主席出手,都有得withdraw
試過60m幫我買3m右閘

我個情況好啲,試過主席幫我用9m 買到 podence
車 等咁耐得九折
仲會唔會有再平?
年年聖誕都係九10-15% off咁上下
想平多小小可以等下次sales
FM每次sales都會平多5-10%
到差唔多出FM2022嗰陣可能會有5折
Contact 點揀自己handle?
上次佢自己幫我傾
出左個高大中鋒,見球員落到底線想佢斬,就死都唔斬
用阿狗 主席幫我6.5m簽加利亞甸尼
中場即刻屈撚曬
降低Newgens潛力patch
Google極都搵唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞