Football Manager 2021 討論區 (2)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
除咗牌面啲數字 fm仲會有hidden數據
大賽穩定性 / 多面性 / 忠誠 / 體育道德 / 職業態度 / 雄心 / 下流動作 / 爭論 etc
有時會喺性格描述反映到出嚟
用曼第三季已經四冠王
又唔算買左好多人
有冇人知個對教練失去信任有冇得搞
用曼 綠木踢咗季話要新合約 我話季尾俾佢 點知佢要10萬磅週薪 拒絕咗份冇咁高人工嘅約 就話我呃9佢 明明係佢拒絕份約
而家過咗一季 仲係對教練失去信任 唔肯傾新約 有冇人知點拆
last一年合約?
仲有2年
唯有繼續當冇事發生 繼續用佢 慢慢等佢冇咗件事
仲有2年唔使急啦
繼續試吓 真係On99
多面性係咪報告入面既優點缺點?
不可一,不可再
只要無其他隊友一齊搞事
2年由佢先啦
不過唔好不斷搵佢agent
到真係得一年agent會唔傾
試下攤凍到1/2月時續
有機會人工低都續到
唔得就掉佢落transfer list賣走佢
剛剛好完季就收到其他隊offer
巴塞98M報價我個Mount
想問下4231 單箭頭係咪最好唔好SET做TARGET MAN?
多面性越高代表個球員可以打越多位
同其他能力一樣分1-20
alaba同sergi roberto嗰啲多面性都好高
可以配SS + IF + W
想入touch版,但有冇得整返啲真實logo?
中路無論攻定守都唔夠人
梗係廢
其實話某一區有major issue 係咪大多數會出事
versatility 高係嗰球員更容易學到打其他位
同臨時拉夫打唔係自己熟習嘅位嘅時候會表現好啲
點解唔係雙中場中負責防守博腳轉下邊
球場闊度唔係佢地提供
個網d skins好似唔齊 無英超波衫
成日xG高過對面1+都係贏唔到 有時仲要輸埋
我係全英超最高xG但排第八
所以睇得好開,可能刻意壓低等你唔好狂攻
係初初對佢個me有期望
玩耐咗發現只係好睇咗 射門20-1輸0-1都係會出現
On撚鳩對曼聯佢剩係擺隻Greenwood係前面,後場大腳解圍下下單刀,入撚左四球
初次接觸隻驚 建唔建議買埋dlc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞