[接受到飛昇,點解接受唔到李中興!?]龍虎門暨港漫討論區 09

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
今次無格鬥大會仲想點
完埋下期開新章?
其實呢套野個終極奸角仲未出?
出左啦 阿必亞嘛
第9期新一章 25號出
買左7期唔知講乜,無買第8期直頭呢章完埋
姦興啲嘢真係好有話題性
1000 2000 3000 5000
10000!!!!!

睇到我
不過佢可能覺得有人鬧本書都好開心
如果無改plan
12期完第一輯,所以先話9-12係異世界篇(其實係上次訪問時大家應該都可以get到佢口中的異世界你我地口中的平行世界,而我地一般理解嘅異世界係我地呢個世界嘅人穿越左去劍與魔法之類嘅世界先叫異世界)。
亦係點解下期王風雷會見了金百勝(舊著王風雷一出場個假名)同埋勇哥會見到邪神。
不知不覺已經到異世界篇,真係唔知
今期風雷俾人吸走個下就係走緊去異世界
而邪神捉住佢搶玉個下, 應該就係被一齊帶去異世界, 而我估粒玉應該好老套地一人一半, 結局附近風雷同邪神就要合作先返到去本來世界個類
佢地又唔係去返舊著自已死既時點, 如果而家新著王風雷見到被假真弓斬兩兩邊既自己會有咩反應呢?
新著真弓係咪已經死左?
正傳係
姦興喺外傳將佢返生
但又失左蹤
當時又睇落好似想寫好D女角, 但係轉個頭飛仙就殺咗佢...
至於外傳就算啦
SL同SSL都係咁
如果無記錯, 真弓曾經想寫到佢同青天有D路, 然後青天收皮真弓路住上路
金詩詩同小鷹眉來眼去之後一野毒死
伊賀愛見過黑龍幾面之後又無左下文
陰姬寫下又唔寫下唔知想點
黑龍同銀鈴我已經數唔到結左幾多次婚
基本上, 唔係好似石鐵小佩、韋陀小菊、啞奴蜜兒呢D一出黎就一對, 係得三皇可以溝得掂D女而D女唔洗死..........
之前都有睇下個group,意見、觀點唔同好正常,但啲人開始人身攻擊Sunny,太低質,即刻唔睇。
咁老實係動廢page我都有同佢互屌
去到人地group, 我哎吔都叫識group主 (訪問過一次), 所以唔係人地個場搞事啫。去到互屌就無話邊個責任, 我樣唔樣衰一回事, 但起碼我不嬲都唔怕開樣, 佢鍾意cap圖亦無不可。
有時間咪食下花生 (當事人嘅我都係用呢個心態去睇), 無時間咪做自己野
討論可以,開樣、personal attack就無撚謂。

Btw你之前分析文傳annual report嗰篇水蛇春幾好睇。
其實20年中期報告想做多一次, 但呢排有D麻煩事所以放埋左
個封面同字體都好趕客
伊賀愛我幾鍾意
青天係最慘果個, 佢係二線人物, 但比起三線砲灰果D用數字排既例如中華武館一二三四五六七果堆好少少, SL去到二線應該唔使死,但係就死得咁慘, 不過都算狀烈, 好過光頭星同四眼...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞