[接受到飛昇,點解接受唔到李中興!?]龍虎門暨港漫討論區 09

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
假設佢功力真係因為 生命耗盡而極限提升
火雲邪神而家淨係得返黑級 如果鐵五郎咁都打唔死邪神 真正嘅"唔死都冇用"
五郎由頭比人玩到落尾
打幾下就甩頭髮,睇嚟好快香得
估唔到五郎谷到死都只能夠做邪神陪襯
王風雷創刊先得近一萬書 睇怕第二期之後會跌到得4、5千書
好過舊著啦,舊著記得好似俾老祖宗打死?
🟢《G.GoalClub 20周年紀念月曆》
☘️本店開業20周年,雖然仍然係小店一間,談不上成就!但已經係我哋嘅事業里程碑,一段人生紀錄。
☘️所以希望藉此紀念我哋呢個階段,亦表明我哋係香港人嘅身份,與真·香港人同行!

🔴 《G.GoalClub 2021年座枱月曆》
🔺 Jacky Hau 積奇負責設計繪製,甘員外客串!
🔺每份$78
⭕️另有限量特別版BOXSET
內附包含:
🔺 GoalClub座枱月曆一份
🔺 GoalClub聖誕咭一份
🔺 甘小文漫畫A5年曆咭一張
🔺甘小文親筆小型彩色畫板一塊(肥婆四/ 哨牙珍 任擇其一)
🔺每套$138
🔺預計年底推出
🍄現已接受訂購

🎏[至GoalClub]地址:
旺角信和中心商場第三層231舖
Open: 3:00PM~11:00PM
如有查詢可電:27705502

封面係周庭?
如實銷近1萬就好勁。
勇哥
易筋經係時候又突破喇
創刊姐
舊著5郎條女俾老祖宗NTR
雖然老祖宗都只係當佢係醉娃替代品
條女心死嗰刻係問5郎記唔記得佢幾時生日,然後5郎話save咗喺佢office部pc
佢兩個仲要當5郎係狗咁玩
跟住5郎忍唔住姦咗條女
然後怕俾老祖宗報復就自焚
老祖宗救返起佢再凌遲
然後留返佢一啖氣,再叫戒仔帶5郎俾老天尊睇
戒仔唔忍心所以殺咗5郎幫佢解脫
要支持

我由讀書時期已經幫襯佢,到而家出黎做野,計落都十幾年,可能老細做過港漫,佢地一直都好支持港漫

呢間店真係見証住港漫由盛轉衰過程
以前動漫排刀刀劍劍果陣成日都同店長一齊排
佢真係唔識劃頸
次次都係條頸出事
為左就個頭就向下
個個都低首神龍狄飛驚咁
佢以前都唔係咁
拳皇 八仙 四大都唔覺咁核突
係幫玉記出完書之後去一漫年就變到怪怪咁
名捕已經係咁
佢手野又唔差
都唔知搞乜變成咁
七鷹今期龍虎門用盡拿渣招取勝
做完七鷹牛佬話唔再出實體書
風濕繼續打打打
新新龍
CUT咗好多年, 聽人講而家新人事新氣象, 借咗本黎睇下...
文殊搞乜成個白次男咁?
勇哥又搞乜後生咗?
唔出實體即係學司徒劍橋返支那玩網漫
文殊為左贏火雲大俠走去玩次男道
司徒劍橋d圖不嬲唔靚
係唔知點解有一班人好迷
有人投資至得架
其實開始又悶返
牛輝真係好廢 畫面表達可以令到個故事變到完全唔吸引
風雷傳雖然故事唔吸引 但個畫面真係救返好多分數
又唔好講到唔靚
你睇返佢舊作超神Z 真係唔係差
係近年越畫越怪姐 加埋用電彩更加無哂佢以前吸引之處
拳皇Z都仲有用人手全彩稿都仲好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞