[接受到飛昇,點解接受唔到李中興!?]龍虎門暨港漫討論區 09

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
今日最佳回覆
我諗大家睇到呢個消息都係呢個反應
屌鳩佢好似賣涼茶咁
真係亂鳩咁黎
佢見每星期跌1x%
係咪驚轉雙周2x%咁跌,
所以急轉灣
你d 預告通知晒話轉雙週
又突然變正常,唔係諗住大部份買開嘅會follow 你fb 睇到啊嘛
調返轉灰啲咁諗,
可能佢已經唔奢望/在乎有冇其他街客新客,
就係做果個pool 入面嘅人的生意,
得就得,唔得就柒
但係咁先顯得其他武神個個都好有型
加奧由頭到尾都係小丑啦
係鐵軍忠心佢姐
不過第二癈我會㨂飛歷

又係毫無主角感

開頭赤心同希望搶晒鏡
飛歷得開頭失憶嗰段時間最有主角味
講真成個海虎加武神世界

最有正義感
最似一個英雄
我會揀希望
係d 舊客都會miss 咗,定諗住快手出完佢就算
附近班OL同廢中廢老師奶,會唔會以為好雜唔敢去
https://www.weekendhk.com/1093954/dining/%E5%8F%A4%E6%83%91%E4%BB%94%E9%A4%90%E5%BB%B3-%E5%B0%96%E6%B2%99%E5%92%80-%E5%86%B0%E5%AE%A4-%E5%8F%8B%E6%83%85%E6%AD%B2%E6%9C%88/

尖沙咀開古惑仔餐廳!友情歲月漫畫主題冰室 網民超期待: 員工cosplay漫畫角色 ?|區區搵食

火武要同尖沙咀講再見la
雷公照板煮碗囉
老邪傳晒畢生功力比勇哥....
咁勇哥唔應該係回復功力咁簡單喎
起碼都升到同達摩(易筋經)差唔多level
咁咪即係叫佢去荃灣咪一樣要走
下期新一章 邊有可能呢期轉雙週
點都拿拿聲出完第8期撚靚下一期再出喇
打算姐,未做
下期火武拉隊打柒虎兒就搞掂哂
老邪得三間功力
同埋佢個concept係 打機個角色無哂mp而家老邪過哂d mp俾邪神仲要補唔足只上到兩間
會唔會打死虎兒之後
火武同黑骨棠又一次歸隱
之後又有個final boss出嚟打鳩耀揚同雷公

攪到要搵番2條友出嚟
之後打完就掃書

10(勇哥)+4(老邪)起碼都14 la
點會淨係回mp
唔係咁計勇哥功力高過老邪唔知幾多十倍啦
老邪畢生功力對勇哥黎講都只係電池黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞