[AD MAX2+1]LA Lakers 湖人光復香港討論區| Mamba Forever (248)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
根據Bobby Marks披露的合同細節,一眉下賽季的薪水為3274萬,這個數字是什麼概念呢?下賽季聯盟薪資前10的球員中,排名第10的K湯,也有超過3500萬,一眉的3274萬甚至沒有進入聯盟前10。
不僅如此,詹姆斯下載的薪水,也僅僅排名聯盟第6,總額為3922萬。詹姆斯和一眉加起來的薪水總數,則是7196萬。
來看看勇士和火箭吧——勇士這邊,下賽季柯瑞的薪水高居聯盟第一,湯普森排名聯盟第十,兩人加起來的薪水總數超過7800萬。Wall和哈登的薪水總額,則是超過8100萬,同樣是給火箭帶來了沉重的負擔。

話湖比占份約貴嗰啲都係仆街黎
柯瑞係邊個?
Sor 台仔link Curry
nba cp值最高就係新秀紅利 同埋呢d superstar紅利
如果無25%/30%/35% 呢d規限 ad/占呢d superstar一年拎50+m 都唔過分
我真係完全譯唔到呢個名
後者非常同意
下年占份約已經無35%限 所以占眉都係收順市價好多 以第1,2人實力黎講

邊位Ching呀
廢到笑
佢個陣點夠抽
依家先買
普遍奶迷都係死窮撚唔買野架喎
Me 2
送左本比同事
又一個弱智
咪撚on9 湖冇占,ad會黎同你癲?靠ball定ingram
佢奶共係仆街
佢帶冠比湖亦都係事實
係咪要講到佢學界level 先滿意
Sor 囉 >< 。
講還講 ,你唔好拎 ball b 黎講。
呢家好多 ball lo b 迷。
系 。。
等B未來進化新KD再bin 9你班友C
煩撚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞