[AD MAX2+1]LA Lakers 湖人光復香港討論區| Mamba Forever (248)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
啲人成日拎住4星湧黎講丫嘛
大佬4星湧嘅curry 係袋緊 11-12m 一年
少撚過Danny Green呀
1年2年都未必係追3星嘅 你自由度大咗 咁free agent唔係淨係得星架嘛 個cap 大番啲咪可以簽啲有用工兵囉
我覺得有利有弊,好似今年咁rondo猴ab0打返出身價,但因為唔係長約,變相就唔係球隊asset拎唔到黎trade

如果下年 MK harrell又起飛, 佢地一定opt out,到時湖就好似今年kcp個處境咁,想續又差啲唔夠cap又拎唔到黎trade
渣住兩個聯盟最勁組合 d人工8成去哂兩件到 好自然要簽短約fa返黎 咁打得好想留咪留 嫌冇加人工咪走
所以好睇天時地利,湖識draft唔識養,對比起籃網其實好好運,不過簽2粒星就一個腳殘一個腦殘
係咪即係續到foj 40歲?
Ad續未
搞咁耐仲未續痴線
ad:話屌條癈老續到39歲,仲邊簽到其他大約釣大魚 我都係走先
其實3巨真係冇想像中咁好...
一定要有條友放棄數據先搞得掂
bronny呢家嗰勢又差咗,希望入到draft先
諗番起當時老大續2年4800都幾抵
你睇以前龍王bosh, 三分love
Breaking ! David is heading to peli
The Houston Rockets has agreed to trade Russell Westbrook to the Washington Wizards for John Wall and a first-round pick, sources tell Adrian Wojnarowski.

占狗
我條女最撚索黎
冇cap 簽第3星就緊係咁講啦
Lakers Owner Jeanie Buss Says Nobody Will Wear No. 0 While She Is There.
佢老味 簽頂薪 之後仲點補強
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞