[AD MAX2+1]LA Lakers 湖人光復香港討論區| Mamba Forever (248)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
佢球風硬係鍾意自己舞,但身體條件令到佢可以打4,但唔知係咪佢成日跳制定咩,明明身高同展臂都好好,但成日派膠,佢係好有條件做頂級3D,但成日幻想做球星單打
唔洗咁認真睇
得啖笑
有乞衣版算好好
唔夠快守唔到2/3
唯有靠身高臂展頂下4號位
所以我咪話佢焗住打4,但佢自己球風就成日亂咁舞,你睇佢球magic pass就知,所以點解我話佢唔係SF咁解,佢守人地SF根本唔洗期望

屌我忽然湖迷又唔睇清楚我講乜
打多半季就要走既人 都要晒咁多心機係佢身上
就算宜家原陣到季尾再無任何變動到季尾
playoff大多數打8-9人
mk kcp foj harrell ad 禿 wm 大摩 marc

古狗有無機會出場都未知
古係冷氣房幫賤種含撚,你係到搞分化
跟到啞狗再block埋,d盲反無睇唔識波
條友最大問題只係佢啲忽然上腦 同 key ball
佢肯將自己模版打到marion /channing frye嗰隻 off ball 跑一接就上 /定點射 專心防守 就已經可以第三巨 當自己Tatum咁打就落bench 抖下先

都幾surprise 即係MK Matthews 占 眉 gasol
占唔key 18秒係好事 乖乖地做pick 幫下眉引怪
必要時就tank mode 唔好上季搞咁多
入訓練營喇喎仲未簽ad
bench邊個lead
禿
Free agent G Jared Dudley has agreed to a 1-year, $2.6M deal to return to the Lakers, agent Mark Bartelstein of @PrioritySports tells me and @ZachLowe_NBA.

邊個話唔要dudley 話?
lakers可以開季了
mk matthews kcp lbj gasol
禿 kuzma 細摩 harrell
簽埋pau就齊人了
頂薪大家嫂
等字母哥, 字母哥一有決定, AD就會相應簽約
字母哥簽長約, AD都簽長約
字母哥唔簽, AD應該1+1, 下年同RMBJ一齊降薪招佢過黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞