[AD MAX2+1]LA Lakers 湖人光復香港討論區| Mamba Forever (248)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
禾蝗1-5
1-6
你放佢打4 俾d 黑棒雞姦致死啦
唉,個個都憎rmbj唔黎湖人
唔會buyout啦呢件 佢地唔會想比快艇簽到
第一年
古狗個版成個package 由一開波根本就係打SF
條友點buff極都唔會係打4號位嘅料
今年有埋Harrell其實好fit 古狗唔使上去打4號
大摩 Harrell 都可以頂4號 古狗落番黎
其實輪換嗰10個一早齊哂
kcp matthews lbj ad gasol ac mk kuz morris harrell 1,2號位仲有tht 3,4就有mckinnie
所以本身 Ariza Batum Glenn 其實都係以防萬一幾分鐘
古狗可以落返地獄
又鳩搶湖要ge人
logo man吹大左啦
古會頂4號
最主要之前讓位比B&廢老
忽然湖迷仲係到
下季返湧士了
下年james常規賽真要load management,
Kuz應該更多在SF上
這是他合約年最後機會了
佢喱兩年都係打大前,如果唔係之前吹到佢第3粒星點解要就Ad落bench?反正rmbj都係打pg架啦

可能誤會咗,我意思係依家無一個後備真正補到rmbj落場個位,我認同依家無話打死一個位,進攻當然無問題,5個一樣高打魔球都得,但防守會死,同rmbj依家實際係打PG你唔會叫佢守番對面隊嘅PG一樣道理
Kuz 守3,大鎖
轉識射3分3號
輕鬆輸and 1 / 3ft
其實佢啱打2,成日舞黎舞去中意自己舞入去,係因為生高咗變咗打3/4,但又防守差,對位3/4號變傻仔,最後搞到好似好廢咁
其實古狗防守真係唔差
佢係可以鎖到對面啲wings 仲有協防條友有意識的
Handling 窄窄地打2 ? =.=“
古狗最fit 係打4(offensively)速度相對地快。rookie season 夾牙波打2man game , 接波first step 一步就過撚哂d 4號位球員啦,拎easy basket 。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞