[AD MAX2+1]LA Lakers 湖人光復香港討論區| Mamba Forever (248)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
出年啞狗free agent 老底乞過黎湖都唔會要 除非佢舅父收皮 點用一個4000萬換一個輪休仔
不過另一個可能 就係AD應該唔等下年supermax 今年就直接簽個3+1/ 4+1 max deal
真係R晒頭,姐係唔諗住組第3粒星?佢唔減,AD都無可能減,姐係未來3年都係雙星?
同埋點解個年期咁怪係2年係咪湖最盡話max到佢38歲
有啲貴喎
即係變相佢依家變咗2023有player option,咁我諗應該同AD夾好AD都應該簽2+1

但咁樣係咪即係呢2年都唔組第三粒星
帶多ad幾年 ad先擔大旗
佢咁簽似打到23年就退休,我成日覺得佢可以打到41,2歲
係咪收到風字母留鹿所以唔洗留cap,但第三粒星其實未必一定要係未母架嘛
38 39躝就差唔多
你無視佢年齡,佢依一刻仲交到25+8+8 根本屈機
要搵第3粒星其實都難 數得落既星一係對面球隊唔放人 一係年紀都廿尾三十頭
我估9成同rmbj夾簽2+1好一齊2023年可以player option

同埋2023年bronny 入draft
係佢今年20-21 36歲 之後extended 2年 21-22, 22-23 到時佢 39了 咁 AD應該都係2+1 睇 23年點玩
呢兩年一定無3星 清哂個roster 得佢兩個都係得21m

LeBron at 41M next year and AD will be at roughly 35M against a projected 112M salary cap
Even if the Lakers clear entire roster they still have 5M dead cap on Deng and like 10M empty roster cap holds.
That leaves 21M in space. Its not narratives, its math.
個年Bronny讀完高中 如果nba比番highschool入nba 佢有得揀同個仔同隊 臨老ultimate goal 無就簽個12m-15m 1+1應該大把人搶住要
女人啞狗都free 不過依家簽唔起 亦唔要啞狗
女人老底ok
咁計其實假設如果佢無續,AD同rmbj下年一齊降薪組星都要每人起埋減500-700萬一年再加清晒roster先開到份大約俾第三粒星?

即係本身下年要簽多粒星根本就好難?
利申:唔係好明
咁一直FF字母哥做咩,就算rmbj無續再同AD一齊減,字母哥都唔會同你收3千期
下年2021- LBJ 如果無extend optin 係41,002,274 , 佢呢個新deal 其實只係多咗 18萬一年
如果佢地要簽3巨 AD 份1+1 都無得簽預計嘅 32-36m range
咁 每人- (500-700)都唔夠 你將個21m 加 佢地加埋 減10m 先啱啱夠比第3星 除非覺得有佢3個
淨低12個位 全老底
但湖人成個offseason操作好明顯係想出年追多粒星,簽既大部分唔係1就2年約,依家又咁樣即係想點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞