[AD MAX2+1]LA Lakers 湖人光復香港討論區| Mamba Forever (248)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
算啦雙巨頭打2年仲有kcp呢d幫手
唔會差既
2年後再組過
btw ad快d簽埋準備training開波啦
揭幕戰睇harrell打狗
二波射波應該穩過另外2個
除此之外就廢到癲
呢兩條契弟食屎啦
著左彈弓鞋
弱智 又係為咗你拎底薪好無?
慘得過jeanie buss 自己追住黎比頂薪 你估熱火對dwade咁撚賤
到AD占減薪又話佢抱團 你啲人都癡撚線
邊個唔貪錢架
btw張約真係大左d,打完都39
ad會唔會因為咁唔續架
助攻王要人幫手組織知唔知自己講緊咩
Fmvp都唔攞得頂薪
Nba規定頂薪一定4000萬up 唔攞頂薪唔通攞中產咩
火箭俾登都5000萬up
你有睇波?
btw 試下你都廢撚過你同事 不過你同事又甘心認你做大佬 之後你同老細講話收番一半人工 睇下你老細會唔會追住比份高人工你?
2020playoff avg 27.6 10.8 8.8 1.2 0.9 +165 比你講撚到狗咁 又想話人擦數據? 咁你屌撚哂咩gordon haywood james hardern westbrook 嗰渣啦 決賽都入唔到憑乜拎max ?
到時champ 唔到先再屌撚死個賤種啦。
簽4年就話屌姐
呢2年內以佢嘅自律實keep到top 10
top 10實力攞頂薪好正常
話埋你聽啦 佢今年唔簽extend 下年optout望住個市有無星入 無佢再簽的話 可以即年50m 計 做第一個5000萬生呀 依家收你42m 收撚順咗你喇弱智
佢續下年同下下年,連唔到4冠都叫佢嘔番4000萬出黎呀
KD斷是咗腳未行得都簽Max,
帝王Fox咁柒又拎Max,
應屆總冠軍Fmvp唔俾Max
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞