[AD MAX2+1]LA Lakers 湖人光復香港討論區| Mamba Forever (248)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
到時仲有ad先算
占max 就是奶就是賤 慘得過我湖有人情世故鍾意養老 當初Kobe斷完 都係開2年max 可惜當時嘅max 只係20幾m 啲忽然湖迷唔理解行情 又愛港屌占係應該 唔怪佢
公道講句
唔關忽唔忽事。
Kobe 同占 係湖個地位完全唔同啦,
(at least 係湖迷心中)。kobe 臨老個份大約你當係長期服務金,多謝佢 20年既contribution 。
而家占份約係當長期服務金定實力約先
古排邊度
No.1 YC萬歲
賤種實力係有,實力上值得max 。
但講緊呢個moment 已經續兩年大約,係未太進取姐 giving 佢一把年紀。

唯一positive effect 係show 到我湖好 value goat regardless of 佢地歲數。
續左約,如果黎緊3季拎多一個冠軍
應該100% 掛LBJ 件23號波係Staples
10無冠 廣告吸引力 波衫收入 引留AD FMVP 助攻王
依家市場價值 傻嘅都拎3000萬以上 咁你覺得份約
湖迷心中點會有人同kobe比到 只係你睇下班鬼佬湖迷 全部知道就lets go , yessir , well deserved 係得啲haters 起到屌
1 Kobe
禿咗減負重 個人輕左 跳得高左
同刺件禿一個道理
不了 奶再多一冠同kobe平排
你呢個懷疑係合理 因為37-39 基本上都退化到仆街
你睇VC Dirk 都係拎番幾百萬養老 但係占對比呢啲完全無退化跡象 難聽講佢上年咁撚hea To又多 都係top 5 屌打個league 我相信jeanie 同rob除咗比其他星睇湖對自己球員老將有幾好唔似綠軍條傻閪之餘
仲衡量埋佢可以帶黎嘅收入效益 嗰到一定唔止85m
Klay 35歲仲行到路先講
可止呀 deng 都仲拎緊5m啦 乜鬼人都會黎湖架喇 係睇rob 占眉要唔要班人啫 你望下 2.6m 比 dudley 都唔比表弟同猴
Dlo 係回家
咁Dirk要頂薪 Cuban都一定肯比

奶呢份大約當係買佢名氣買佢嗰朵嘅收益

湖依家比起三巨
其實諗下2,3年後奶&一班短約球員完約之後
搵乜人搭ad仲實際

其實雙星+一班頂級綠葉算最普遍建隊方案 彈性多好多
係KD湧玩壞個市先令D人覺得三巨緊要姐
雖然我都反奶共占
但話佢唔值得頂薪又真係得啖笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞