[AD MAX2+1]LA Lakers 湖人光復香港討論區| Mamba Forever (248)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
無計 嗰陣klay加埋green先拎33m kd 25m 4星一啲都唔難
綠三巨都係1冠
之後輸比kobe&gasol雙星+一班頂級綠葉

焱2冠
一年輸比單核無雙Dick + 一班頂級綠葉&老將
一年輸比剌自家養大GDP+啞

奶騎1冠
一年輸比自家養大2.5巨(綠當半個)+一班頂級綠葉
一年KD宇宙湧

所以與其夾硬組三巨 ,自己養/ 組雙星+一班綠葉個效果都未必會差過三巨
啱呀
CurryKTGreen童工換約一千幾萬
KD減到2500萬

Cls
2 Goudelock
殺鬼
算啦 呢到得一條傻閪話唔應該比 其餘都好正常
唔使拗
某大飛球員屌鳩harrell成季都係刷數據,個人主義提高自己身價

而然,harrell黎湖只係簽左10m一年都冇既合約
有無手足覺得Bronny會undraft 然後廢老會叫湖人簽佢。。。
同意,而家d 人,唔知諗乜。。。。
上面個幾個35 keep 到rmbj咁既數據先講la
Bronny 有字母弟實力應該得
Curry 35留勇要高薪唔難嘅
話哂隊史第一人
都好既
老豆退左休後
到個仔受罪
又咁講LBJ閒閒地打到40歲
可能下張約先減
AD簽得約未
係咪唔想練波住唔肯簽XDDD
要騎士隊波夠力比佢刷CHAMP先有用
佢仲想衝歷史地位要更多CHAMP
如果40佢應該都唔再為冠啦呢2 3年都最後衝刺
同個仔打一年波開心下就等退休
癲狗
係咪有花生食
仔呢家野,對幾場ok啦,陪住打成季不如俾佢自己出去闖
PG啱啱先話文件河當佢ray gun同紅撚咁用 搞到佢打得差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞