[AD MAX2+1]LA Lakers 湖人光復香港討論區| Mamba Forever (248)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
佢o係更衣室真係咁大作用? 呢D我地球迷睇唔到
唔係個個都好似馬xxx咁 知咁多內幕野

最快星期三入camp 前簽
wesley matthews 話dudley 說佢黎湖
佢自己未簽已經做緊gm嘅嘢咁係話有無用
$1.6M on the cap hit
Lakers are $2.9M below the hard cap
Room for one more guaranteed minimum exception

Lakers would be allowed to add a 15th player in mid-January or wait until early April (buyout deadline).

得番一個位應該唔會亂簽
cls人地有約架,今年真係可以唔做任何野等下年
咁ad係咪等下年先簽呀onLcout
簽1+1或2+1
去R洲打一年先囉
咪簽1+1囉, 咁惡做乜9, 講野又唔係有道理
Andrew Bogut has announced he is retiring from basketball.
依家傳AD簽五年續約,合約價值二億六千六百萬

and
收平d得唔得
老底囉好唔好
痴撚線成日話收平啲收平啲
今年搵緊3萬會唔會出年同老細講我收兩萬五得喇
有親咩
叫人減人工嗰啲自己同左老細講減人工先啦
得罪講句,大公司邊撚會計埋d縮數。
大公司冇cap,NBA有
你岩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞