[AD MAX2+1]LA Lakers 湖人光復香港討論區| Mamba Forever (248)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
進攻都預左佢架啦
牙羅型好多
公道講
羅仔個樣唔夠波叔好
但羅仔整體型好撚多,絕對係Nba數一數二既型棍。

MjKobe咖喱波叔 全部成個package 都屌打dlo
除咗kobe
呢到無人夠dlo比(外型-wise)
同太監講美感 真係對牛彈琴

監你老味咩
迷羅都無問題 話佢個樣好得過呢4條友根本弱智
Dlo 靚仔過curry la
你計5官,cp3屌打羅仔。
成個外型計 including hair-style , outfit ,高生第一,而羅仔係高生之下 only 。
我sis
吹漲 你拎依家嘅Mj同羅比?
kobe cp mj 有咩hairstyle ? mj身型同kobe一撚樣
Outfit 係講緊 衣着打扮,唔係身型.............................
光頭都係hair stye 一種, 都要頭形靚、五官端正先carry 到
咁事實係Kobe=dlo>>>all
上面 所有條件 咩身形衣著髮型
一個 Kelly Oubre 已經屌打羅十條街
講fashion
其實好主觀
純碎係講緊羅仔外型型棍,你就去講5官靚唔靚。講outfit 你就講身形,有d 9唔搭8姐。
呢張相mj 都幾似jb下
隻眼有事

所有條件 咩身形衣著髮型
5官兩隻字我邊到有講? 外型outfit oubre比人叫去行show 羅....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞