[11月24號]美國大選新聞總匯

418 回覆
239 Like 4 Dislike

怕啲中老年黃絲會比一班後生嘅更容易受MSM誤導
其實我有page - https://www.facebook.com/JPPiggy/

不過向度同你地吹水好開心
資源始終有限係真. 唔係間間社afford到向當地有長期記者做採訪. 大事派條team過去就話.
原來早兩日已經follow 左
同埋我相信真理係越辯越明
點解呢個post 冇五毛入黎*fact check* 堆fact check 係有原因
其實又真. 呢個series真係無乜毛
開mewe啦
【豬閪伯格不了】原來MeWe已經好撚多人
https://lih.kg/2288256
樓主加油
呢個禮拜應該會搞左佢
MI house又可以決定唔咁快 cert.?
佢地嗌停左. 聽日有hearing.
其實成日都唔記得左州都仲有house同埋senate 唔係州長同埋secretary可以話哂事
有咩證據流出咗?
基本上佢地得返呢條路行. 唔架硬咁營造成生米煮成熟飯嘅氣氛點政變 講堅今次DEM都真係all in
搞咗講聲
你自己都做開呢行
係FB磨你無著數
早啲係新平台插旗啦
個page本身諗住hea寫下無打算大搞.
向呢度出總匯post係有啲睇唔過眼先做. 然後同你地吹水又開心咪日日出post. 畢竟可以make sense咁傾政治嘅人好少.
都唔關光譜事. 係邏輯問題. 明明有好多嘢唔係唔左就右. 唔黑就白. 中間有好多曖昧同埋灰色嘅位置係存在思考空間. 但而家好多人都演變到唔係立場行先係情緒行先. 見同你地啱嘴形咪繼續寫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞