[11月24號]美國大選新聞總匯

418 回覆
239 Like 4 Dislike
美國唔比用V8?
巴打我愛你

見到出面仲笑緊班支持侵既真係得啖笑
其實連William College嘅教授都肯做專家証人出嚟話PA肯定有選舉舞弊. 佢地覺得自己有咩authority話無?
我係唔明出面戈堆真心玩膠 定真係支持登

個洗版程度真係好恐怖 同黑警話721係雙方打鬥差唔多

但明明真係拎唔到任何證據出黎 反而點解係侵有一大堆 但登除左組內閣乜都冇回應過

見到班登粉 真係睇唔透
我個陣上Twitter 睇都淨係知有個好猛料既人出黎講PA 有明顯舞弊 但華文圈好似冇人提咁 我本身又唔熟搞到冇咩人理咁
就算真係「只係」玩膠都必須死
重要關頭重on撚99咁
披住左翼主義嘅皮嘅權貴主義者

Btw連日本仔都有講美國同香港發生嘅事其實係一樣
都係用「民主」包裝嘅獨裁
其實好多人都明發生緊咩事
https://youtu.be/00pUfLGW14s
好明顯有好多係pr
唔係美國唔俾用v8
而係因為環保政策令各大車廠越出越少自然吸氣引擎同v8引擎既車款
基本上汽油柴油引擎都一樣,以最終轉用電動車為目標
極左已經搞到DEM分裂緊. 咪繼續搞批鬥. 紅州嘅人肯定唔會肯on99咁交把鎗出嚟. DEM係無得強行收佢地啲鎗. 會反架.
讀Econ學到野,最有趣係思考人類做決定既邏輯模式

然後同左膠嘈你同佢講佢套economic philosophy行唔通,因為係違反人類天性利己既本能+已經實驗過行唔通,佢就會話你大學讀經濟+做金融唔等於你識經濟仲有今次唔一樣/強國古巴蘇聯唔係真正既社會主義

再唔係就no one deserve that much money

okay you always win
佢簽EO要收鎗你估啲人真係會乖乖地交畀佢咩.
佢咪叫啲人交鎗囉. 睇下會有幾快就反? Florida勁多古巴移民. 佢地經歷過極權完全知呢啲舉動係咩事. 佢強行收鎗嘅話真係會即刻反. 到時佢地敢唔敢用軍隊「平亂」呀.
加速師
日本有好多KOL都講得好好.
我自己睇我那霸小姐嘅channel. 佢在美日本人. 會做當地採訪.
其實佢地咪就係typical辯証法思維. 無論點都係最後贏家.
哇屌. 支共嚟架喎. 畀呢班人有權就仆得街啦
大肥之前做中港貨車司機,所以野都係上網尻搵尻吹,聽都浪費時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞