[11月24號]美國大選新聞總匯

418 回覆
239 Like 4 Dislike
啲香港主流傳媒, 懶到閪咁, 又唔跟下人地TWITTER, 跟下其他非主流傳媒, 成撚日就係啲美國左翼傳媒左抄抄右抄抄鳩翻譯就出新聞, 真係垃撚圾
Welcome to the world of 1984
所以要時刻保持清醒.
不寒而慄!
見到d人咁講我都分唔清係真心定假膠
諗番轉頭, 如果當初民主黨玩選舉舞弊點解唔做D假票比侵呢?
將D死人票, 動物票比晒侵, 再用佢D傳媒屈佢, 咁應該好睇D
big brother is watching you
Sidney Powell就係話侵嘅票太多. 多到打亂佢地原本計劃
本身以為switch3%票再加啲mail in ballots就可以搞掂. 點知都搞唔掂. 半夜停機再倒落去嘅mail in ballots係緊急整出嚟.
嗰陣見到佢地做到咁柒. 我都向度諗. 屌你嗰十幾萬票分返幾千張畀侵咪無咁覺眼囉. 可唔可以唔好咁柒 但問題佢地根本趕唔徹.
Econ我真係讀到會考就無讀落去. AL就DROP左. 但我記得係有趣嘅科目嚟. 因為佢係社會科學. 研究人嘅行為. 本質上好有趣.
你咁鍾意econ實有睇過Freakonomics啦.
華爾街好撚多猶太人打骰. 但明明侵先係歷年嚟對以色列最好嘅一個總統, 佢地真係正仆街嚟
應該係佢地太急
急到亂左
顧唔到咁多野

亦明白點解Trump當時瘋狂rally 的目的
朝早睇樓豬,夜晚睇廣傳媒三劍俠已經係日常
唔該巴打
good post
支持
侵竟然可以將個大使館搬去耶路撒冷. 之餘. 令以色列同中東破冰建交. 嗰朝早起身睇到新聞我係呆撚左. 奇幻過Fiction呀大佬
1咩984吖
明明就係brave new world
睇個勢都係全球一齊娛樂至死
為左你嘅下一代真係唔好有下一代.
師兄,就算左又好膠又好,果啲係美國人
美國人做野就係唔精細架啦
你睇佢地啲muscle car就知(雖然我都好中意v8肌肉車,屌你老味環保撚俾返v8 engine我呀你老母)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞