[11月24號]美國大選新聞總匯

418 回覆
239 Like 4 Dislike
其實佢地最惡頂係乜都雙重標準 基本上就佢地做就得其他人做就唔得
同埋佢地係無討論空間 好似Ching你講 問親佢地問題 佢地答唔撚到 就覺得你挑戰佢地 跟住就跳制
佢地話侵仆街 然後支持佢嘅人都是仆街 跟住畀佢地瘋狂迫害 大佬呀 仆唔仆街係睇佢個人係點 唔撚係因為佢信侵就等於佢係仆街架 佢地呢啲迫害行為同文革堆撚樣係無分別架 人邊可以咁簡單二元劃分 非黑即白架成班DEM信徒好似信邪教咁 唔完全同意佢就跳制咁撲上嚟咬人 痴撚線
我都知呢堆律師好污糟 我重點係恐嚇人做乜撚留voicemail
民主黨其實建黨嗰陣性質係左翼 問題而家有拜登希拉利嗰班其實極右份子Hijack左Sanders呢啲無論點呢世都無可能出線選總統
3個州舉行聽證會
然後佢地話侵係白人至上
新發展?
邊三個?
今晚好似係PA 先?
係咪終於有野會浮上水 唔再收收埋埋
MI係美國星期三朝早九點開聽証會 其他時間唔清楚
講左咁耐 終於有真材實料野睇
例如而家先知六國論係幾咁警世
本身馬克斯都唔信共產主義,係你班傻仔先信
馬克思未寫完本書就死左 跟住啲人拎住本殘本周圍傳教 佢死左啲人用啲草稿架硬出嘅
馬克斯寫嘅本身就唔係共產主義,係周圍啲仆街仔發大左做共產主義
因為一樓寫PA係25號
另一個post sor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞