K-hiphop 討論區 (18) 坐等khundi panda拎冠軍!!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
我諗緊會唔會3強前foul左swings比其他新人上位
Khakii 都好好
依家唔知搞唔搞到觀眾入場睇同投票
韓國又爆一波
當時唔覺 後尾再諗返其實真係好癲
前排重溫返都仲覺得好好睇

我個陣都好鍾意佢 然後佢周圍diss偶像仲覺得佢好型
依家覺得柒到仆街一個rm上左神台,一個ravi都自己出黎做老闆
而佢就冇哂聲氣
呢幾日突然覺得JUSTHIS 好正
Loop咗佢段killing verse 成日
突然諗起 佢其實當咗兵未
佢係佢班fd可以話係撈得最差個個
Zico Po唔講啦 mino大勢
BI現加都做左個總事
佢就無哂聲氣咁。
好似未?我上網search搵唔到有關佢入伍嘅嘢
佢killing verse勁有型
講句fuck都型過人
應該未 giri hanyohan 都未
唔知係免左定點
依排成日都比人追擊緊
Lil boi 都好似未
91都仲未入一路以佢係入完伍出翻嚟 之後今年突然爆紅 利申killing verse前唔識佢
想講上年punchnello屌yunhway個場
真心正 睇咗50次以上
次次見到yunhway俾佢diss到面都閪埋
個種閪 係發自內心
仲有punchnello中間串佢唔記得詞
Yunhway以為佢真係忘詞於是開口笑柒佢
點知punchnello即刻反擊再rap
睇到yunhway個口擘大到合唔番
後尾見到現場觀眾咁興奮佢就開始閪面
屌那星呢場靚抽到
係囉 之前search 91應該上年就入咗
所以以為佢已經入咗 但係又搵唔到人講
依排又比人追擊d咩
歡迎加入許升教 佢首首歌都係KILLING VERSE
呢個高潮真係好癲完全無人估到PUNCHNELLO係扮佢忘詞
大大巴打落塊面到
就係狙擊佢地幾時入伍點解仲未入伍
韓國人對入伍好敏感
唔想佢地到時又潛水
就算潛完水出翻黎日後都一定成日比人攞翻出黎講
終於聽晒4首,覺得win win最正
我loop得最多都係winwin
https://youtu.be/4O8iP5LHyyw
有冇人覺得佢都幾正
上季忘詞輸左比takuwa
真!!!
Winwin佢個part好掂
總係覺得bewhy啲beat有啲嘈 (非引戰
不過win win真係正
e shake it 어떻게!
嗰時真係好迷young b
woodie 嗰時扮hash 同killagramz 真係好搞笑
唔foul swings 到時又會俾人屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞