K-hiphop 討論區 (18) 坐等khundi panda拎冠軍!!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
癡線我日日叫mckdaddy做老竇我可唔可以做佢個仔
The quiett同yumdda 開左間daytona entertainment
搵新歡
Oceanfromthe唔識串出咗新專
睇落好似幾正咁 留名跟進
yumdda 28/11 살아숨셔 3
幾好恭喜恭喜
個label名..講錶又諗起1ll隻11:11
間公司唔知會唔會得佢2個呢
應該都係想提攜新人
raphouse on air佢地都接觸到幾多新人
如果淨係得佢地兩個都冇需要搞個label出黎
簽damoim
https://www.youtube.com/watch?v=Aeet1d4jXL4&ab_channel=YYJ
【MV中字】BENTLEY 2 - The Quiett (feat.Yumdda)

https://www.youtube.com/watch?v=Qgg_t9arKL8
【中韓歌詞】Abu Dhabi - The Quiett (Feat. Skinny Brown, Leellamarz, Sik-K)
八哥!!!
呢季mushvenom 三甲機會勁大
本身觀眾投票就係佢優勢
現加已經爆左首歌
個勢越黎越勁
人氣投票應該贏唔少 而家應該最受歡迎係佢
希望KHUNDI PANDA可以做第2個bewhy咁用rap碾壓
每日n次loop winwin
我都淨係聽vvs winwin
仲要performance方面好
吸唔少票
會唔會美蘭第一
見啲評判愈黎愈中意佢
美蘭技巧上都係差啲嘅
而且去到選mic環節
佢個組好明顯會揀panda同 mush...
Mush真係carry佢
ALL IN skyminhyuk 第1
呢一季未必有選咪環節既
佢一開頭係一般般 但真係由cypher開始就越黎越有睇頭 呢次vvs都唔可以話全部都係mushvenom既功勞
但VVS真係mushvenom hard carry
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞