K-hiphop 討論區 (18) 坐等khundi panda拎冠軍!!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
最近再睇多次高等3
發現youngji真係進步咗好多
Cls好耐無留言 vvs真係入左咁多季既top3
都係佢一出聲就起咗雞皮
sycho 係我的專業是HipHop 入邊表現都幾好
最後嗰集同mino 一齊嗰首歌正到仆街
嘩屌
HIGUYS 出中字
鳳凰啲翻譯好唔掂
我以為HIGUYS佢唔再撈tim
HIGUYS有1080p
鳳凰得720p
係個賽制衍生出呢個問題 無計
以前係producer自己幫人分晒組 變相啲實力可能會平均啲 然後再同其他隊比賽都會公平啲
而家係參賽者自己分組+隊內既比賽 大部分人想要勁人=有一組會係特別勁 (尤其如果好似grboy咁唔係按實力分隊長 就好難將3個最勁既分開 睇吓lil boi同wonstein+ chillin homie) 然後剩返無咁勁既自成一組其實係等輸 實力差太遠 睇吓skymin乜柒就知次次同佢一組既都foul 晒咁制

但話swings保送人就人脈hiphop又唔可以咁講既咁swings係勁 但唔代表layone同khakii廢 勁唔勁過其他team都好主觀
佢比起其他人真係超晒班可惜呢個節目既歌無中字又無音源(我搵唔到可能)
得閒睇多次
死啦無追到smtm
淨係聽咗近日出個幾首歌
覺得vvs最好聽舞台表演都好睇
屌你老母最後墮馬個到
我都係慣咗睇higuys
有中字呀
音源我係JOOX 同Spotify 都見有
不過好似唔係直接search 到
淨係睇舞台都夠 睇成集係有多啲趣味性咁
舞台vvs>>freak>copal>winwin
音源copal>vvs>freak>winwin
唔太鐘意winwin個副歌
音源vvs無咗美蘭way up way up個part我好鐘意個part
vvs舞台已經4.7m views
唔知有無機會超越到GOOD DAY既8.X M
啲views好癲 我見其他人upload vvs舞台都過百萬 連美蘭跳舞cut都過10萬
咁搞法應該會過到good day
一日一vvs
個度簡直係綜藝神降臨咁
vvs
melon 實時第一
Vvs真係實至名歸
過硬 佢4日已經4m 係睇過唔過到之前bewhy d舞台
【naver】Zion.T離開The Black Label,將於1月創建獨立廠牌
Zion.T與現經紀公司The Black Label的專屬合約將於明年4月到期。在合約到期之際,他計劃於明年1月設立獨立廠牌。擁有細心的producing能力的Zion.T將運營自己的獨立廠牌並培養實力派藝人。
據悉,Zion.T目前已經與The Black Label的掌門人Teddy關於合約到期等問題達成了協議,Teddy也為Zion.T的獨立而應援。

咁快又走
得一個人可以贏 得十集 係咁架啦年年都係
鐘意咪關注佢囉 唔洗一定要show me既
好多人無料贏但d野都好好聽
https://youtu.be/WOmZjD3oZQs

又玩翻舊賽制派咪
贏左BTS咁勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞