K-hiphop 討論區 (18) 坐等khundi panda拎冠軍!!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
應該diss輸左先要選mic
開頭句어떻게 聽左好多次
搞到我又想去j
btw diss環節真係年經黎
上幾個post先講完冇耐
仲有reddy vs g2 都好爆
reddy diss得有點過份
內部爆料嘅感覺
G2真係由頭忘到尾(除左60s)
西出口diss one都好正
西出口對one 真係好堅 歌詞rhymes仲用埋自己個名
得閒會loop翻幾下
比reddy diss到咁仲唔mental breakdown
佢同yunhway嗰首真係聽到我成頭問號
唔係話唔好聽
但我聽聽下以為自己轉左台
有當年睇3
個位rap show唱搖滾嘅既視感
有啲懷念lil boy 嘅有毒笑聲
嘻嘻嘻~
off topic最近有個台灣女仔係韓國比酒駕既人撞死咗 距朋友搞咗個聯署
頭先發現simon d竟然post咗個聯署出嚟 無唸到原來距都有關心
https://www1.president.go.kr/petitions/594131?fbclid=IwAR3BJn5gNUhrgXL298kiPDEVI3NhSG6kKgiPSXavHRKgyJka8BQLIUts8X8
Vasco?
痴撚線 公司本身唔收佢都講得出
我係佢應該喊
終於睇哂播左既集數
好鍾意MUSHVENOM 覺得之前睇漏左眼
想佢/lilboi拎冠軍
但睇佢地出show唱呢首既live勁有氣氛
跟住嬲嬲地semifinal同nochang整首神作出黎
dok2同the q個version我而家都仲有聽
我好鐘意
果場Vasco已經係經典舞台
但Bobby個場應該smtm史上top 3 performance
諗返起Bobby 4場有3場冇featuring
自己一個完全駕馭到個stage之餘
又識帶動現場氣氛
high到癲
以一個10零歲靚仔黎講
真係好痴線
啱啱見上面有人po話oceanfromtheblue出新歌 (唔講都唔記得)
今次嘅歌係有少少復古朦朧味(?) lofi too
好好聽as always
bobby當年壓力超大
又smtm又就黎出道
但yg拖哂佢後腿
成日聽win win 以為有Simon d
邊個似佢
愛國rapper
鳩估最後3強 mush swings lilboi/Wonstein
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞