K-hiphop 討論區 (18) 坐等khundi panda拎冠軍!!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
唉 我諗緊如果owen冇發生件事嘅話,今季smtm個結果應該都幾好
一定過到 因為有班人(eg me)唔鐘意音源 所以淨係loop live
一向都係鐘意live多過音源
命運嘅嘢
好想知swings對邊個control

swings vs mushvenom
Killa同bunro
但係睇預告好似係 GJUS 對 Bewhy DD
老老實實 如果owen仲喺到 成首歌可能會有啲唔同 可能會無而家咁完整 (剩係講緊vvs)
我都見到
話說聽咗上集mush隊個完整版
終於明點解佢地會贏
因為Owen真係救得番個場比賽
但有時候有啲野好似整定咁
難得今季表現咁好但自己搞到咩都冇曬
邊到有得聽返完整版?
其實我估應該係fanmade
不過就算係假 我諗都同當初個場差不多
叫做有個概念

https://youtu.be/mvEGuvJsCBs
2020年隊草都要認錯收山
封建到
miranni好似對住dsel怒rap

幾個鐘無睇 一睇
屌!!!上咗第二
睇嚟應該破到防彈兩個月(?)嘅一位
真係好撚勁啊屌
唔好燈
但真係好想VVS一位到真係好好聽
衝啊!!!!!
如果破到佢地真係程咬金黎
如果係原版得mush同埋美蘭 唔知會高咗定低咗呢
我覺得原版仲好聽 但會少咗justhis既大名可能會無咁出名
佢兩個youtube個條都已經破咗五百萬
好想要埋佢地音源
miran唱wayup個到好好聽 但音源無
不過諗緊其實係咪因為係owen編所以無
個人認為唔關有justhis 個名事
因為韓國個邊都好多人覺得miranni 唱得好 覺得佢音源少part
我係最鍾意中間mush rap緊嗰陣停咗然後美蘭讀幾粒字mush再繼續有無人明我講邊到
我都有咁諗過因為mush 同miranni 講way up個part依家交比你唱?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞