K-hiphop 討論區 (18) 坐等khundi panda拎冠軍!!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
其實睇smtm8嗰陣都無諗過mushvenom佢可以紅到咁 以為只係一時 經過呢一季又更加確信佢好有天份

layone我都覺得有呢個問題 但呢個係佢特色 都唔好太期望佢有咩特別唔同
究竟Spotify肯出未 好撚緊火
j住youtube先
freak聽到有少少想喊
Beat VVS
Hook want it
Wonstein 好癲
佢同lil boi應該入硬final
音源版既話我會排
VVS >>> want it > freak >winwin
聽唔慣winwin個甩beat位
VVS真係好好聽 apple music一上架即刻loop到唔想訓覺
我對Apple music又愛又恨一晚之內落咗幾首我勁鐘意嘅歌,nucksal新專都灰咗幾首但佢又出得快過屎扑鐵快諗諗下先發現youtube music先係最大贏家
winwin同vvs一定係top2
然後就wantit再freak
freak有sky真係好難頂sor
有人up左上sound cloud
頂住先
係咁loop vvs同winwin
錯不在sky 係mnet
smtm9終於有返起色
開始期待下集diss戰

Cls今次音源真係掂
呢個仲要係24hit 會唔會拎埋一位
winwin同freak呢
炸豬扒又俾人剪到唔知想點
wonstein點diss人想像唔到
音源係vvs freak wantit winwin
Winwin好無入到24hit
*好似
winwin咁正
我都覺得有啲人脈HipHop
有少少似season 6 Jo Woo Chan比Nucksal一路保送上黎
睇翻season 9. Swings 3人組一路過關斬將。Juvie train 同killa其實都唱得好出色。其他組嘅bruno/ sycho/ 이기욱 我都想聽多啲

呻完 節目就係節目 我係覺得有啲可惜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞