(開箱)Bose QuietComfort Earbuds,光復硬件台,從開箱開始。

532 回覆
318 Like 14 Dislike
感謝清
今日落左百老試 , XM3聽人聲清脆D出好多 , 可能關未裝APP事 , 兩者各有好處 , 真係好睇自己鐘意咩 , 但XM3有時聽人聲會有少少尖銳尾音出左黎 , 同埋就算少人既地方久唔久都會斷 , 我自己用緊XM3未壞既可以唔考慮換住
利申: 用SPOTIFY + IPHONE XS , 唔係專家只講自己聽完既感覺
MOOV 好好多
我聽個個moov唔齊歌
MOOV 16bit ma
平d?
WhatsApp錄音無聲咁滯
唔可以開住降噪錄
同 nc700 比 會唔會好左?
值唔值? 買 Logitech outlier gold 重好. 因為入耳已經隔咗浸.

相反 Bose QC Earbuds 唔係封密耳窿其實一樣聽到聲. 重有個 Carry Case 真係太大同電量唔長.

Bose 最好係當年 QC 20 一開係真係聾撚咗咁聽唔到, 重顛到聽返自己行路腳步聲.
隻qc earbuds有bug 我頭先試連左applewatch後
連唔返落iphone search到隻耳機但連唔到
唔好亂連住 我上官網睇搵唔到呢隻機有reset button
以家睇下cs點搞
之前想pre order 但係專門店條友
懶係嘢咁唔pre唔知下轉幾時有㗎啦
就唔柒pre 最後咪又係大貨

睇fb啲人留言話壞咗等勁耐都冇貨換
唔係即場一換一嘅咩

利申得qc25
其實連用6個鐘已經好誇張 正常人一日應該最多用幾個鐘夠吧?唔夠咪充多半個鐘又用多幾個鐘
想知同sony wf1000xm3 比較個音質點樣
啱啱壞左仲諗緊買邊隻耳筒好
較clear base +8 真係j 死人
但係我用左一年就打柴
唔想再用佢
用左4日 個touch control 好煩
有冇人識熄左佢
Mw07 plus 個ANC好廢,但音色屌打
琴日拎出嚟發覺無藍燈
戴起嚟聽又無聲
隊返落盒 盞紅燈 好微弱咁著左
reset左都唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞