(開箱)Bose QuietComfort Earbuds,光復硬件台,從開箱開始。

532 回覆
318 Like 14 Dislike
保養期內唔見左個QC耳機盒,有冇得去客服問佢有冇得比番個我?
如果無,單獨一個盒要幾錢?
高質post推一推
同意,用左一排都覺。你試下拎住一邊耳筒,拎鯊魚旗個位,然後喺嘴邊講野
Ching呢度唔是客服呢,但正常都無啦
我知 但問題係咁就遺背左個原意
Bro, 想問如果要ANC強既話, 呢隻OK?因我覺得佢好似大粒佐少少, 我係重度露營撚, 主要係防止D鼻寒嘈住我。
訓覺唔好戴住

另外Bose有出一款Bose Sleepbuds II,你可以去試下睇下個效果先,一係就用返3M啲海綿耳塞頂住先啦
Bro, bose果隻我試覺了, 第一係鋪頭試唔到D咩野, 第二, 我只係想隔音播WHITE NOISE, 唔想旁邊D聲影響我訓覺
咁暫時Bose QC earbuds嘅ANC係真係最好,但佢體積真係唔算細,訓嘅時候個頭要向上唔可以打側。

同埋ANC其實係隔background noise,而唔係隔人聲,所以如果有人好大聲咁講野就未必好有效隔音

飲多兩杯再訓算啦
想問下有冇c兄搭車經過啲唔平既地
會好明顯有震聲 想知係noise cancelation問題定點 第一次用
之前用soundsport free唔會咁
有無人知單邊係咪淨係用右邊,左邊會connect唔到
實測,其中一隻放入耳機盒。

淨係戴右面,得。
淨係戴左面,唔得。

但係咁個ANC嘅功能就會變得無謂。
有無巴打放一對黑色?
唔撚見左
用左咁耐
突然左邊個隻用唔到connect唔到
屌我嗰對又係
無啦啦會斷,之後顯示冇晒電叉又叉唔滿咁
佢仲瘋狂update
update左兩日都未update完
個update都幾個月前要up都一早up咗
update左3日又突然update完
仲要用得番左邊耳機
仲等我訂左Sony 新個隻1000xm4
窮撚想用消費券訂
但bose鯊魚鰭真係戴得好穩陣
有冇人對qc noise controlling 好差
搭親地鐵都聽到雜音
有無人成日有一邊耳機唔著燈
Reset都無用 已經換過全新
真係好廢
我買完用左個幾月就咁
痴線廢到 仲要啱啱好過咗退款期
update完突然無事
用到而家都無問題
Update唔到
佢話我有一邊missing
叫我擺返落去先可以update
但係佢有粒接收唔到
第一次用啲咁廢嘅耳機
睇黎真係qc問題,我嗰隻一出就買,咩問題都無,仲要跌過落地下幾次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞