(開箱)Bose QuietComfort Earbuds,光復硬件台,從開箱開始。

532 回覆
318 Like 14 Dislike
無airpod好柒條收音會好?咁幾正
追完po, 咁可能係類似聽診效應....
跑步聽到自己腳步聲?!
凡係有突然發出嘅聲,都會收音再播出黎,而高分貝嘅音會更明顯。例如啪衫鈕,剪指甲。咁有機會架巴士行緊嘅時候撞到樹枝,又或者個路面唔平掛。當然唔排除佢隻Earbuds有問題。

如果要超級隔音,咁要用返用物理隔音,即係頭戴式,再加ANC。而家ANC技術係有進步,但唔係完美。
嗯嗯嗯,原來係咁
想問下巴打們,準備係細鋪買,bose 有冇行貨貼紙呢啲野睇
本身係MTW 第一代用家,自己有2部常用iPhone+1部iPad
因為長期WFH工作需要不停講電話開會
而家心大心細唔知應該買AirPods Pro 定Bose好

利申:Bose用戶,有用開Home 500覺得音質好好
見caroxxxx 全新$1700 想狗衝
有無人有買套睇唔岩有咩款,小過airpod好多
真係無乜
唔好話同airpods比
samsung 都多過佢
咪係囉
最近有更新 知唔知更新左d 咩
firmware?
1.2.7?

上個月既update 黎
知唔知update 左d 咩
入返去check 下個firmware version幾多

官網有change log
見網上有人話update 完anc弱左
有冇Ching有同感?
某d 情況好左
但預著有風就
間間都好似係噉,一開頭就畀到最勁你,之後就越 up 越弱
都仲好過airpod pro,真係update完你會後悔
但update 完多左觸控Volume control 喎.....
係咪多數人都係買黑色?
宜家買街賣1900 抵唔抵?
邊到有
我上星期上網睇星際都係2字頭
唔係平好多去左門市買
14日有問題可以直接拎返去換
一月中買咗,非常滿意佢個voice cancellation 功能,喺公司聽住歌做野,人地叫都聽唔到😂
低音正,但vocal人聲都係略嫌唔夠出,不過2k黎講都值,就算睇落大舊少少,實際用落影響都唔太大嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞