(開箱)Bose QuietComfort Earbuds,光復硬件台,從開箱開始。

532 回覆
318 Like 14 Dislike
今代ANC係好好,而且可以調較,同埋無以往個感覺咁焗。
我好少一次戴好耐時間,平時都全開ANC,最多聽三個鐘就要收埋做其他野,所以無留意電量。
好貴
留名
我淨係有momentum tw同momentum tw2
bose未玩過
聽完巴打講通話ok今日即衝左隻。 樣樣都好滿意。 不過隻野有少少滑,今日已經跌左落地下一次
巴打邊度買?
豐澤
多謝你分享drop test
介唔介意喺唔同高度再test多幾次
blackfriday會唔會平啲
謝 Ching
online 訂?

利申 walk in 買
門市有得試未?
flexable 係好d
但佢原意for 你 extreme case/ 扮工 / 通透 三個mode
係,on9咗
btw 我walk in 唔記得r 個無線差
不過本身屋但有
所以都係算
寧願唔要無線差都想快啲有點估到訂係無得早啲有
尖沙咀有
支持巴打
經常出入data center 想揾一隻抗噪同穩定連線...
除左bose 巴打有無其他推薦, 最好有埋aptx
筆直2k内
上星期二拎貨後 撘巴士終於可以訓得好
個ANC真係十分強大

有朝搭巴士隔離四個大媽勁嘈咁傾計
戴左未開音樂已經得返一成聲左右
開埋音樂就完全聽唔到佢地講咩

另一次後面位有兩個細路
佢地癲左嗌同玩 踢晒櫈果隻
我完全聽唔到佢地嘈 (係勁尖叫就聽到少少)
相反我隔離位比佢地嘈到係咁啤佢地

坐巴士低層最後既話
開埋音樂都會隱約聽到少少引擎聲
但你唔認真為意 你唔會覺

電量 由上星期二拎貨即刻充滿電用
用到今日都未再充過電但個盒都仲顯示4格
(每日搭車返工放工加用用兩個鐘左右
全程開ANC)

可調ANC級數好好用
完全唔開個感覺充好似冇戴耳機咁
突然要同人講野果下唔駛除都得
行路我就會用一半ANC 感覺安全d

鬆緊度方面我完全冇問題 完全貼服
樓上會鬆既會唔會係鯊魚x未入晒?
入晒之後其實可以輕微轉一轉個角度
搵自己舒服既角度 咁樣就唔會頂耳仔

音色我唔識評 因為我一直都用bose冇比較
只係一直都覺得佢既聲好平均 聽落都舒服

利申 我唔係打手
純粹分享下用左一星期既感覺
寫得有少少混亂
未買既我覺得你地唔駛擔心ANC
只係未用過bose既要去試下個鯊魚x用唔用得慣
今日用無喇喇會斷下線
仲有樣 用緊IPHONE定ANDROID
G持
成日睇人開箱咁過癮自己開箱都有留個記錄 但無心機寫包膠
買果日就係咁斷 之後就冇事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞