(開箱)Bose QuietComfort Earbuds,光復硬件台,從開箱開始。

532 回覆
318 Like 14 Dislike
係咪得右邊可以單獨用
買左 但有時出出街聽左十幾分鐘 會突然好似 卜一聲咁 好似開左通透mode咁 唔知關唔關耳壓事

btw 一聽得耐就頭痛
2020都仲係得右耳可以單邊
雖然好想買
咁唔掂喎
令我諗起第一代 b&o e8
如果已有xm 3,仲換唔換QC好
定係等sony出新
見咁多位巴打都話sony音質好啲就對QC卻步了
設計唔係比你身體大幅度移動用 (設計問題)
對方聽得清唔清?

岩岩買左,豐澤有得試。如果耳痛既話我會試下換呢個塞

https://www.bose.hk/zh_hk/products/headphones/headphone_accessories/bose-stayhear-plus-tips.html
師兄知道這個 Stayhear + Tips 在哪裏有得賣 ? Bose HK shop ? Thanks
師兄知道這個 Stayhear + Tips 在哪裏有得賣 ? Bose HK shop ? Thanks
你打去問吓 我問過豐澤冇
Ching, 呢個係本身跟盒個耳膠黎嫁wo

我去Bose問完,無得換其他款。
唔係預埋比人跑步咩
Bose 唔係用 Qualcomm 粒 chip, 唔係兩邊同時 connect - 係一隻 master 另一隻 slave 咁收
有冇相?佢耳塞個 tip 應該食入你個耳殼點 fing 都唔甩架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞