[TCG] PTCGO/寶可夢集換式卡牌遊戲 (10)

1001 回覆
15 Like 36 Dislike
咁如果啲theme deck呢? 有無code架?
都有 但online d coin買到既唔建議買實體
實體theme(?)依家最抵都係買adpz 個個battle deck
買兩盒 加一盒trainer tool kit
應該夠你廚到下幾彈都仲玩到
如果上外國網買code, 佢好平果啲係咪已經玩唔到?
唔好意思做一做伸手黨

早兩日啱啱開始玩ptcgo,,想小課一下開波舒服啲,但未有興趣玩實卡住,有無啲咩網/grp 係比較credible 可以收or買到code?

同埋如果我好似樓上位巴打咁買美版deck 然後入code,amazon 買會唔會有咩問題? 定係都係推薦去番頭post 講嗰幾間鋪頭到買

thanks
我就係樓上個巴打
如果玩online 直接買code算,平勁多
巴打有無話諗住咩網買,見佢都幾多網但唔知邊個信得過
https://www.potownstore.com/
但我唔知佢平唔平我買咗老噴個bundle
上網有YouTuber 有 promote code 減5%
唔該巴打,我研究下先
大家收到未獎勵好似係31/1 前,驚自己填錯Id
發現美版同中文版想玩水箭龜都唔容易
元祖御三家VMAX都有缺點咁
我係講唔容易買到
中文要抽starter,英文直頭要買禮盒
連雪拉比同菲歐納都要starter先出先煩
之前玩HS 依家有玩Gwent 試玩過MTGA 但係MTGA個門檻都幾高 呢隻想問下 使唔使課好多金先砌到一副meta deck
想快齊咪要課
收到了
各位ching用完覺得點
好似一拳勁過連擊唔少
利申all in連擊
方死佢唔會強化咩?
儲定章魚桶、馬士德、特En嗰啲實冇死
Me too
馬士德 真係難講少少
美版4.5 shining fates 食咗張marnie
可能出禮盒賣大包呢
有普通叉字蝠V
Rillaboom, Frosmoth嗰啲都有
日版多數都3xx一盒 你想抽邊張?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞